logo

Çankırı’nın Futbolcuları Okullu Oldu

Çankırı’nın Futbolcuları Okullu Oldu

cankiri-futbol-okuluÇankırı’da faaliyet gösteren Aksu Arena Spor Okulu futbolcu kadrosunu güçlendirerek büyümeye devam ediyor. Haftada 2 gün ve 1,5 saat 85 futbolcuya eğitim var.

Çankırı’da futbol okulu olmadığı için böyle bir okul açmayı düşündüm diyerek açıklama yapan okul hocası İzzet Gümüş, “Okul açmak için gerekli tüm yasal prosedürleri tamamladım. Ve Çankırı’da bulunan tüm okulları gezdim. 7-15 yaş arası bir grup oluşturdum. Okulun ilk kurulduğunda 20 kişi vardı. Bu sayı gün geçtikçe artarak 85 kişiye kadar yükseldi. Şu anda 3 grubum var ve her grupta 22 kişi bulunuyor. Haftada 2 gün ve 1,5 saat olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.”

Öğrenci velilerinden olumlu tepki aldıklarını belirten Gümüş, “Olumlu tepkiler gelemeye başladı. Ben 12 ay boyunca devamlı olarak öğrenci yetiştirmek istiyorum. Kulüpler ve antrenörlerimiz gelerek çalışmaları izliyorlar. Çankırı’da bir şeyler yapabilirsek ne mutlu profesyonel takımımız yok ve buda altyapıdan yetişen futbolcumuz olmadığından kaynaklanıyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ