logo

Çankırı’ya Aqua Park ve Kır Düğün Salonu

Çankırı’ya Aqua Park ve Kır Düğün Salonu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, seçim çalışmaları sırasında kendisinden aqua park yapılmasını isteyen Boyacı Ahmet’in isteğini yerine getiriyor.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarında kendisinden aqua park yapılmasını isteyen Boyacı Ahmet’in isteğini yerine getirmek için harekete geçti. Abdülhalik Renda Mahallesi Ankara Yolu 4. km’de bulunan Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezi alt kısmında yer alan ve ön tahsisi yapılan alan, sosyal tesis olarak projelendirildi.

Küçük Ahmet’in İsteği Gerçek Oluyor

Abdülhalik Renda Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Hazineye ait olan 9221,35 metrekare yüzölçümlü “eğitim ve spor tesisleri” olarak kullanılmak üzere ayrılan alanın ön tahsisi projelendirilmek üzere Çankırı Belediyesi’ne yapıldı. Aqua Park ve Kır Düğün Salonu olarak hazırlanan projenin yaklaşık maliyet ihale dosyasının hazırlık aşamasında olduğunu belirten Başkan Esen, “ Vatandaşlarımızın özellikle yaz sıcağında serinleyebilecekleri,  eğlenerek vakit geçirebilecekleri, rahatlayıp nefes alabilecekleri sosyal tesisler için uygun alanlarımızın kısıtlı olması şehrimiz açısından büyük dezavantaj. Boyacı Ahmet kardeşimizin isteğini biz de şehrimiz için bir yatırıma dönüştürmek ve bir eksiği gidermek istedik. Süreci titizlikle takip ediyoruz.” dedi.

AQUA PARK VE KIR DÜĞÜN SALONU PROJESİ

Aqua Park ve Kır Düğün Salonu projesi içerisinde; 1524 metrekare alanda açılır kapanır sistem kır düğün salonu, 593 metrekare 140 ve 170 cm derinliğinde büyük havuz, 75 metrekare 40 cm derinliğinde küçük havuz, 170 metrekare 120 cm derinliğinde aqua park havuzu ve su kaydırağı, kır düğünü salonu önünde süs havuzu, idari bina, mevcut bina ve güvenlik binası yer alacak. Soyunma odaları, tuvaletler, bebek bakım odası, özel eşya dolapları, resepsiyon, duş alanları idari binada yer alırken alan içerisindeki 355 metrekarelik alanda bulunan beş katlı mevcut bina ise kır düğün salonu ve aqua parka hizmet verecek şekilde ana hizmet binası olarak kullanılmak üzere restore edilecek.

itvhaber.com

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ