logo

ÇANKIRI’YA YİNE ŞEHİT HABERİ GELDİ

ÇANKIRI’YA YİNE ŞEHİT HABERİ GELDİ

cankiri_sehit_ozgurVan’ın Gürpınar ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü teröristler arasında çıkan çatışmada Çankırı merkez nüfusuna kayıtlı Uzman Jandarma V. Kad Çvş Özgür Kara şehit oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bölgede yapılan operasyon kapsamında Van Gürpınar’da güvenlik güçleri ile bölücü teröristler arasında çıkan çatışmada Çankırı merkez nüfusuna kayıtlı Uzman Jandarma V. Kad Çvş Özgür Kara (31) şehit oldu.

Uzun süreden bu yana ardı arkası kesilmeyen şehit haberlerine yenisi eklendi. Son gün 5 önceki gün 8 şehit haberi ile sarsılan ailelere her gün yenileri ekleniyor. Son şehit haber de Çankırı merkez kayıtlı Ankara’da yaşayan Çankırılı aileyi şehit ateşi ile yaktı.

Sabah 5.30 sularında Van’ın Gürpınar ilçesinde teröristlerle kurulan temas sıcak çatışmaya dönüştü. Teröristlere yaşanan çatışma sırasında isabet alan Çankırı merkez nüfusuna kayıtlı Uzman Jandarma V. Kad Çvş Özgür Kara şehit oldu.

ozgur

Evli ve iki çocuk babası olan Kara’nın Ankara Keçiören’de yaşayan annesi Efladiye Kara, babası Sadık Kara ile eşine acı haber 112 sağlık ekipleri nezaretinde askeri yetkililerce verildi. Ailesi acı haberle yıkılırken Kara ailesinin evinin önüne Türk bayrağı asıldı. 37 yaşındaki şehidin eşinin isminin Pınar olduğu, 8 yaşında Görkem Efe ve 2 yaşında Melis isimli iki çocukları olduğu öğrenildi.

Keçiören Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu.

Edinilen resmi olmayan bilgiye göre; Kara’nın cenazesi Ankara Kocatepe Camii’nde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci şehitliğinde toprağa verilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ