logo

Celal Kaman ’Yüksek Katılımlı Ziyaret İlk’

Celal Kaman ’Yüksek Katılımlı Ziyaret İlk’

ak_pari_cankiri_celal_kamanÇankırı’yı ziyaret eden Çankırılılarla bir araya gelen Celal Kaman, Çankırı’nın tanıtımı için önemli gördüğü yüksek katılımı ziyareti organize edenlere teşekkür etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Büyük Çankırı Buluşması gezisinde Çankırı’yı ziyaret eden Çankırılılarla bir araya gelen Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, İlk kez bu kadar yüksek katılımla gerçekleşen hemşerilerinin ziyaretini organize edenlere teşekkür etti. Terör olaylarının bir an evvel bitmesini beklediklerini ifade eden Celal Kaman, seçimle ilgili ise 5.olduklarını hatırlattığı 7 Haziran’dan daha iy6i sonuç almak için çalışacaklarını söyledi.

celal- kamanak_pari_cankiri_celal_kaman_

“Bu kadar yüksek katılımlı ziyaret ilk”

Büyük Çankırı Buluşması kapsamında Çankırı’ya gelen ziyaretçileri karşılayan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, 800’e yakın misafiri ile birlikte olduğu akşam yemeğinde ziyaret için; Hemşerilerimizin bizi topluca ziyaret etmeler, onları görmek bizi çok mutlu etti. Bu kadar yüksek katılımlı ziyaret ilk kez gerçekleşti Çankırı’da…  Şehrim, Çankırı adına onur duydum. İnşallah hemşerilerimizi memnun bırakırız. Giden hemşerilerimiz de diğer hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza Çankırı’nın güzellikleri, misafirperverliğini anlatırlarsa, bu seyahatlerin daha da sık olacağına inanıyorum” dedi.

“Geziyi Organize Edenlere Teşekkür Ediyorum”

Gezinin organizasyonunu yapan Zeynettin Aydın başkanlığındaki İstanbul Maltepe Çankırılılar Derneği yönetimine teşekkür eden Celal Kaman; “Ben şehrim adına bu geziyi organize eden hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretleri teşvik için elimizden ne geliyorsa, hemşerilerimize hizmet etmeye hazırız. Ne gerekiyorsa yapmaya Çankırı, şehir olarak hazırız. Tarih kültür ve doğal zenginliklerimizin tanıtımı için önemli bir etkinlik” ifadesi ile bu tür gezilerin Çankırı’nın tanıtımı için fırsat olduğunu kaydetti.

“Geçtiğimiz Süreç Çok Önemli”

Terör olayları ile ilgili kaygısını da dile getiren Kaman; “Ülkenin durumu meydanda… Gönlümüz şunu istiyordu; bir koalisyon kurulsun. Ülkemizin geçtiği süreç çok önemli… Türkiye’nin her yerine şehitler geliyor. Bir şehidimiz de Çankırımıza geldi. Terör olaylarının bir an evvel bitmesini bekliyoruz, diliyoruz” terör olaylarının bir an evvel bitmesini diledi.

celal- kaman-

“Seçimde Daha İyi Bir Derece İçin Çalışacağız”

Erken seçim sonucu ile ilgili Çankırı’nın kaygısı olmadığını, daha iyi bir sonuç için çalışacaklarını kaydeden Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, “İnşallah tüm vatandaşlarımız bu konuda hassasiyetlerini gösterirler. Sıkıntılarımız bir an evvel aşmamız gerekiyor. Ak Parti olarak Çankırı’da yine aynı sonucu alırız. Geçtiğimiz seçimde Türkiye 5.’si olmuştuk. Bu seçimde daha iyi bir derece almak için çalışacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ