logo

CEMAL CANPOLAT, İLÇE BAŞKANLARININ DESTEĞİYLE ADAY

CEMAL CANPOLAT, İLÇE BAŞKANLARININ DESTEĞİYLE ADAY

cemal-canpolat

İl Kongresinde, İstanbul İl başkanlığının en güçlü isimlerinden Cemal Canpolat, İstanbul İlçe başkanlarından 25’e yakınının tam desteğiyle adaylığını açıkladı.

26-27 Aralık 2015 tarihlerinde Kadıköy Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CHP İstanbul 35. Olağan İl Kongresi öncesi İl Başkanlığı için adaylar da belli olmaya başladı.

Adı başkanlık için geçen Cemal Canpolat, İstanbul İlçe başkanlarından 25’e yakınının tam desteğiyle adaylığını açıkladı.

Şişhane’deki parti binasında düzenlenen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe başkanlarının isteğiyle kürsüye çıkan Canpolat, birlik mesajı verdi.

İstanbul’daki bazı CHP‘li ilçe belediye başkanlarını eleştiren Canpolat, CHP oylarının düşük olduğu ilçelerde teşkilat ve vatandaşlarla içi içe çalışmak istediğini ve buralarda CHP oylarını artırmak için çabalayacağını söyledi.

cemal-canpolat-

CHP’Yİ SOLA, SOSYALİSTLERE, DEVRİMCİLERE AÇMAK İÇİN ADAYIM

Dışlanan kesimleri partiye kazandıracağını ifade eden Cemal Canpolat, “Yüzünü sağ anlayışa çeviren, sağ anlayışı vitrine koyarak CHP’yi iktidar yapmak isteyen, iyi niyetle çalışan arkadaşların bu şekilde CHP’nin iktidar olamadığını hep birlikte gördük. O zaman CHP yüzünü sola, sosyalistlere, devrimcilere açmak için adayım, onun için buradayım. Bizim kendi belediyelerimiz de dahil olmak üzere belediyeler CHP’nin sol söylemlerini, sosyal demokrat söylemlerini bundan sonra uygulatmak için, yani belediye başkanı olup sadece kendisinin belediye başkanıymış gibi davrananların değil, belediyeler onların özel şirketiymiş gibi değil. Kadınlarımızın kendi çocuklarını belediyelerde işe koyamadığı ama dışarıda partili olmayıp başka ilişkilerle insanların işe girdiğini adım gibi biliyorum. Bu gençlerin ve bu partililerin hukukunu korumak için buradayım” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ