logo

Çerkeş Aliözü Köyü’ndeki Karantina Uygulaması Kaldırıldı

Çerkeş Aliözü Köyü’ndeki Karantina Uygulaması Kaldırıldı

Çankırı Çerkeş Aliözü Köyü’nde 28 Mart 2020 Cumartesi günü saat 22.00’da başlayan karantina uygulaması İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla sonlandırıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şüpheli bir vaka üzerine 28 Mart 2020 Cumartesi günü Koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında  Çerkeş Aliözü Köyü’nde başlatılan karantina uygulaması 01.04.2020 Çarşamba günü saat 22.00 itibariyle sonlandırıldı.

Aliözü Köyü’nde başlatılan karantina uygulamasının kaldırıldığını köy muhtarı Yaşar Batakbaşı tarafından duyuruldu.

Çerkeş İlesi Aliözü Köyü Muhtarı Yaşar Batakbaşı, İhtiyar Heyeti adına da yaptığı paylaşımla, “Telefonla şahsımı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm halkımıza ALİÖZÜ KÖYÜ Halkı adına Çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Çankırı Çerkeş Aliözü Köyü Muhtarı Yaşar Batakbaşı karantinanın kaldırılış ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere Aliözü Köyü coronavirüs tehlikesine karşı 28 Mart 2020 tarihinde tedbir amaçlı karantina altına alınmıştı. Şükürler olsun ki bir tehlike olmadığı için 1 Nisan 2020 saat 22.00 itibarı ile bu süreç sona erdi. Bu süreç içerisinde bizlere yardımlarını esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Zikri Şahin Bey’e ve çalışanlarına, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Sopacı Bey’e ve çalışanlarına, bizleri 7/24 yalnız bırakmayan Karakol Komutanımız ve Jandarma Ekibine, İlçe Müftülüğü personeline ve Din gönüllüleri imam arkadaşlarıma, Sağlık çalışanlarına, Ankara ve İstanbul’da bulunan derneklerimizin Dernek Başkanlarına, beni telefonla arayıp geçmiş olsun mesajlarını ileten muhtar arkadaşlarıma, Yaşar Batakbaşı ve heyetine, #evdekal uyarısını dikkate alan köyümüz sakinlerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Allah Ülkemize ve tüm Dünya’ya bu süreci en kısa zamanda en az kayıpla atlatmayı nasip eylesin. #evdekal TÜRKİYE #hayatevesığar”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ