logo

ÇERKEŞ’TE VAHAP YARTAŞ HATIRA ORMANI KURULDU

ÇERKEŞ’TE VAHAP YARTAŞ HATIRA ORMANI KURULDU

vahap_yartas_hatira_ormani (0)İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) merhum Genel Başkanı Vahap Yartaş anısına düzenlenen ve her sene tekrarlanması planlanan Ağaç Dikme Şenliği Çerkeş’te gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çerkeş Belediyesi, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF), Çerkeş Dernekler Birliği ve Çankırı Ekonomik Kalkındırma Platformu (ÇEKAP) Derneği tarafından düzenlenen ağaç dikme şenliğine Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım ve Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Recep Güney ile birlikte; İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Çankırı Ekonomik Kalkındırma Platformu (ÇEKAP) Derneği Başkanı Ersoy Kaşak, STK ve dernek başkanları ile yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

vahap_yartas_hatira_ormani (1)

vahap_yartas_hatira_ormani (5)

VAHAP YARTAŞ ETKİNLİĞİNDE EMEĞİ OLANA TEŞEKKÜR EDERİM

Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım’ın misafirlere hoş geldiniz diyerek bu tür etkinliklerin devamını dilediği açılış konuşmasından sonra söz alan Çankırı Ekonomik Kalkındırma Platformu (ÇEKAP) Derneği Başkanı Ersoy Kaşak, “Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’ya böylesi anlamlı bir gün için teşekkür etmek istiyorum. Rahmetli abim Vahap Yartaş anısına yapılan bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

vahap_yartas_hatira_ormani (12)

VAHAP BAŞKANIMIZIN ANISINI YAŞATACAĞIZ

Rahmetli Vahap Başkanımızın anısını burada yaşatacağız” diyen Çankırı Dernekler Federasyonu İstanbul 1. Bölge Başkanı ve Maltepe Çankırılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın desteklerine dikkat çekerek; “Başkanımız Hasan Sopacı ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu etkinliği büyüterek her yıl tekrarlamalıyız” temennisinde bulundu.

vahap_yartas_hatira_ormani (24)

VAHAP YARTAŞ HATIRA ORMANI’NIN İLÇEMİZDE OLMASI BİZLERİ ONURLANDIRDI

Vahap Yartaş Hatıra Ormanı’nın ilçelerinde olmalarının önemine dikkat çeken Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederek;  “ Rahmetli Başkanımız Vahap Yartaş anısına bu güzel günde bizleri bir araya getiren değerli Başkanımız Hasan Sopacı’ya ve ekibine teşekkür ederiz. Bir Çerkeşli olarak Vahap Yartaş Hatıra Ormanının ilçemizde olması bizleri onurlandırmıştır. Ağaç dikme şenliği adı altında düzenlenen ve Vahap Başkanı anmamıza vesile olan bu etkinliği her yıl üzerine koyarak, büyüterek yapabilirsek hem bölgemiz bir orman kazanmış olur hem de bu vesile ile hemşerilerimiz memleketlerine gelmiş olur. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

vahap_yartas_hatira_ormani (13)

VAHAP YARTAŞ HATIRA ORMANI ÇERKEŞ MYO VE OSB’DE

Vahap Yartaş Hatıra Ormanı’nın bulunduğu yerin özelliklerine dikkat çeken İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “ Rahmetli Vahap Başkanın adını Çerkeş Meslek Yüksek Okulu yanında Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinin içinde bu denli güzel bir alanda yaşatmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’ya ve ekibine teşekkür ederim. Dikilen bu ağaçların düzenli sulamasını ve bakımını yapıp her yıl üzerine koyabilirsek gerçekten güzel bir iş başarmış olacağız” şeklinde konuştu.

vahap_yartas_hatira_ormani (14)

ÇERKEŞ’TE 60 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK

Çerkeş Belediyesi’nin gelecek yıllarda ağaç dikimlerini planlı bir şekilde artacağını belirten Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 60 bin fidanı toprakla buluşturduklarını kaydederek; “ İstanbul’dan 400 km uzaktan gelerek Ağaç dikme etkinliğimizi şenlendirdiniz bizlere onur verdiniz. Rahmetli Vahap Yartaş Başkanın hatırasını Çerkeş ilçemizde Ağaç dikerek yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Yarın öleceğini bilsen Kıyamet kopacağını bilsen ağaç dik diyen Peygamberimizin Hadis-i şerif’ini de bu vesile ile yerine getirmiş oluyoruz. Bu yıl Çerkeş Meslek Yüksek Okulu etrafına, Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi içerisine ve İlçe merkezimizde 60 bin fidanı toprakla buluşturduk. Allah izin verirse bundan sonraki yıllarda bu dikimler planlı bir şekilde artacaktır. Bizleri kırmayarak etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

vahap_yartas_hatira_ormani (6)

OĞUL YARTAŞ’TAN BAŞKAN HASAN SOPACI’YA PLAKET

Çerkeş’te yapılan ağaç dikme şenliğinde 4000 çam fidanı toprakla buluşturulurken, Rahmetli Vahap Yartaş Başkanın oğlu Furkan Yartaş tarafından Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’ya Plaket takdimi yapıldı.

vahap_yartas_hatira_ormani (36)

AEDD’DEN ÇERKEŞ’E TEKERLEKLİ SANDALYE

Ağaç Dikme Şenliği sonrasında Ataşehir Engelliler Derneği, Çerkeş Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak iki adet tekerlekli sandalye hediye edildi.

vahap_yartas_hatira_ormani (2)vahap_yartas_hatira_ormani (7)vahap_yartas_hatira_ormani (10)vahap_yartas_hatira_ormani (15)vahap_yartas_hatira_ormani (20)vahap_yartas_hatira_ormani (26)vahap_yartas_hatira_ormani (27)vahap_yartas_hatira_ormani (29)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ