logo

CHP A.Adayı Selami İğrek, ‘Hizmet Etmeyi Seviyorum’

CHP A.Adayı Selami İğrek, ‘Hizmet Etmeyi Seviyorum’

Küçükbakkalköy’ün saygın esnaflarından, 2014 Muhtarlık Seçiminde 5 bin oy alan Selami İğrek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir ve özellikle Küçükbakkalköy halkı, esnafı ile iç içe olan Selami İğrek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunu yaptı. İğrek, seçilirsem halkla belediye arasında köprü kuracağını söyledi.

HİZMET ETMEYİ SEVİYORUM

Küçükbakkalköy’ü ve Ataşehir’i iyi tanıyan ve bilen bir bölge esnafı olan Selami İğrek, “Halkımın ve çevremin iyi günde kötü günde yanındayım ve yanında olacağım. Hizmet etmeyi seviyorum. Her zaman ulaşılır olduğum gibi, seçilirsem herkesin ulaşacağı bir aday olarak görevini yapacağım” diyor.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK İÇİN ESNAF, HEMŞERİLERİ VE DOSTLARIYLA BULUŞUYOR

Ataşehir ve özellikle Küçükbakkalköy halkı ve esnafı ile iç içe olan, bölgeyi yakından tanıyan ve tanınan Selami İğrek, her yıl birlik ve beraberliği pekiştirmek için Ramazan ayında iftar programları yaparak esnaf, hemşerileri ve dostlarıyla bir arada oluyor.

MUHTARLIK SEÇİMİNDE 5 BİNİN ÜZERİNDEKİ OY ALDI

2014 yerel seçimlerinde Küçükbakkalköy’de muhtar adayı olan Selami İğrek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde aday olursa 2014 yerel seçimlerinde aldığı 5 binin üzerindeki oyun daha fazlasını alacağı iddiasında bulundu.

NEDEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ?

Selami İğrek, Neden CHP? Sorusunu, “Burada iki dönem CHP ile çalıştım ve destek verdim. Kazanmış oldukları belediyede bütün kapılarını bize açık tuttular. Yani bize yakınlıkları, ilgileri, sevgi ve saygıları bizleri CHP ailesine dâhil etmede önemli faktörlerdi.” ifadeleri ile yanıtladı.

2014’te aldığı 5 bin oydan daha fazlasını 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde alacağı iddiasında bulunan Selami İğrek, Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ‘a CHP’den Belediye Meclis aday adaylığı sürecini değerlendirdi.

KÜÇÜKBAKKALKÖY HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYI OLDUM”

“30 yıldır Küçükbakkölköy’de ikamet ediyorum.  Halkla iç içeyim. Gece gündüz demeden iyi günlerinde, acı günlerinde halkımın yanındayım.  Acılarını ve özel günlerde sevinçlerini paylaşarak onlarla beraber olmaya gayret gösteriyorum.  Sokağa çıktığınızda halk size ulaşabilmeli, sorunlarını dile getirebilmeli. Ben bunu başardığıma inanıyorum. Şimdi onlardan gelen istek üzerine, daha faydalı olmak adına; Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olarak başvuruda bulundum.  Geçen dönem muhtar adayı olduğumdan dolayı vatandaşların istek ve dileklerini biliyorum. Bu istekleri birinci elden daha rahat bir şekilde belediyeye iletmek, Küçükbakkalköy halkına hizmet etmek için CHP’den aday adayı oldum.  Bu seçim sürecinde sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek ona göre projeler üretip hayata geçirmeyi hedefliyoruz.  İnşallah hayırlı işlere imza atmış oluruz.

“KÜÇÜKBAKKALKÖYLÜLERE, ESNAF ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM”

Çalacağımız kapıların bize açılacağını ve destek vereceklerini düşünüyorum.  Her kesimden oy alacağımı iddia ediyorum çünkü Aday Adayı olmadan esnaf arkadaşlarımla istişare ederek bu görevi kabul ettim. Küçükbakkalköylülere, esnaf arkadaşlarıma güveniyorum Onların isteği ile başvuruda bulundum. Beni yarı yolda bırakmayacaklarına güvenim sonsuzdur.

SELKAMİ İĞREK KİMDİR?

1974 Erzurum Şenkaya doğumlu olan Selami İğrek, Şenkaya Akşar Lisesi mezunu. 1990’dan beri Küçükbakkalköy de ikamet eden İğrek, Ataşehir ve Erzurum’un çeşitli STK’larında görev aldı.

Emlak ve otomotiv sektöründe bölge esnaf olarak iş yaşamına devam ediyor. 2014 yılında Küçükbakkalköy muhtar adayı oldu ve 5000 oy aldı. Az farkla muhtarlık seçimini rakip aday aldı.

1990’dan beri Küçükbakkalköy de ikamet eden, Ataşehir ve özellikle Küçükbakkalköy halkı ve esnafı ile iç içe olan, bölgeyi yakından tanıyan ve tanınan Selami İğrek, iki kız bir erkek evli üç çocuk babası.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ