logo

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul’un Yüzü Gülecek’

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul’un Yüzü Gülecek’

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Şişhane’deki İstanbul İl Başkanlığını ziyareti sonrasında basın toplantısı düzenlendi.

Recep Kenan/ithaber.com

CHP İstanbul İl Başkanlığına gelişinde kalabalık partili gurup tarafından karşılanan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

İSTANBULLULARIN GÖNLÜNÜ ALMAYA GELİYORUZ

CHP İstanbul İl Başkanlığında yaptığı açıklamada konuşan CHP İstanbul Büyükşehr Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında, “Güler yüzlü bir aday geliyor İstanbul’a… 39 ilçenin sorununu hep birlikte çözeceğiz. Beni nasıl biliyorsanız öyle anlatın tanıdıklarınıza. Özenin ve saygının ana unsur olduğu süreci paylaşacağız. İstanbul’un mazlumlarının kendilerini mutlu ve ferahlıkta hissettikleri bir İstanbul’u paylaşacağız, İstanbullu bizi sevecek. İstanbullularını gönlünü almaya geliyoruz. Yüzü asık İstanbullu istemiyorum. Artık İstanbul’un yüzü gülecek” ifadelerine yer verdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ziyaret sonrasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve partililerin katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

PARTİZAN TUTUMDAN UZAK SİYASET ÜSTÜ YÖNETİM ANLAYIŞI HEDEFİMİZDİR

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte düzenlenen toplantıda konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’u yönetirken, İstanbul’u düşünen yönetimin olduğu bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi olacağının altını çizerek; “Türkiyemizi ve İstanbulumuzu en fazla rahatsız eden partizan tutumdan uzak ve siyaset üstü bir dille yerel yönetim anlayışını İstanbul’a taşıyan bir yönetim anlayışı hedefimizdir. Süreç içinde bunları çok derinden paylaşacağız. İstanbul’la ilgili top yekun hazırladığımız projelerimizi, anlayışımızı, felsefemizi en ince detayıyla bütün İstanbullularla, tüm hemşerilerimizle paylaşacağız. Özenin ve saygının ana unsur olduğu süreci paylaşacağız. İstanbul’un mazlumlarının kendilerini mutlu ve ferahlıkta hissettikleri bir İstanbul’u paylaşacağız. Bu kentte yaşayan herkes bizi sevecek.” diye konuştu.

İSTANBULLUNUN İSTANBUL’DAN YÖNETİLDİĞİ YÖNETİMİ 1 NİSAN’DA BULUŞTURACAĞIM

CHP’nin gençleri, kadınları ve tüm örgüt üyelerinin, bu süreçte bu dili bütün İstanbullulara hissettirecek bir şekilde yansıtacakları bir çatının altında olduklarını kaydeden CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, konuşmasını, “Kalbimizde neyi hissediyorsak, dil birliği yaparak herkese bu yürekli anlayışımızı tek tek anlatacağımız günlerin başlangıcındayız. Bu sorumluluğun en üst seviyede taşınacağını biliyorum. Çok güzel bir kampanya sürecini ahlaklı, seviyeli bir şekilde sadece muhatabına vatandaşı alan, vatandaşa çözümümüzü anlatan, sorunları tespit eden ve projeleri anlatan bir dili kullanacağımızı hepinizin gözünden ve yüreğinden okuyorum. Göreceksiniz, bu güzel kampanya neticesinde İstanbullunun İstanbul’dan yönetildiği bir kenti hayal ettiği bir süreçle bir bayram havasında güzel bir günde, 1 Nisan’da buluşturacağımdan hiçbir kuşkum yok” ifadeleri ile sürdürdü.

İSTANBULLULAR BİZİ SEVECEK. ÇÜNKÜ BU KARDEŞİNİZ ONLARIN KALBİNİ KAZANMAYA GELİYOR

İstanbul’a kucaklayıcı unsurları taşıyacaklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, konuşmasında, “ İstanbulluların tamamı bizi sevecek. Çünkü bu kardeşiniz onların kalbini kazanmaya geliyor. Kavgadan uzak duracağız. Kötü dil yok. İstanbulluların kalbini kazanmaya geldiğimizi anlatacağız. İstanbul’da kalbini kazanamayacağımız hiç kimse yok.” ifadelerine yer verdi.

“GÜLER YÜZLÜ BİR BELEDİYE BAŞKANI GELİYOR İSTANBUL’A…”

İstanbul’a güler yüzlü bir başkan geldiğini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Bu günkü dilimiz ne ise son günkü yüzümüz de olacak. İstanbullularını gönlünü almaya geliyoruz. Yüzü asık İstanbullu istemiyorum. Artık İstanbul’un yüzü gülecek. Çünkü güler yüzlü bir belediye başkanı geliyor İstanbul’a…” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ