logo

CHP Ataşehir Gençleri Dayanışma Gecesi Düzenlendi

CHP Ataşehir Gençleri Dayanışma Gecesi Düzenlendi

CHP Atasehir genclikAlican Aykaç başkanlığında CHP Ataşehir Gençlik Örgütü’nün Ataşehir Green Park Hotel’deki “Dayanışma Gecesi”nde Battal İlgezdi, “İstanbul’da seçimi alacağız” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve belediye birim müdürleri, Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Sakine Yeşildağ ve yöneticileri, Gençlik Kolu Başkan Alican Aykaç ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda genç partilinin katıldığı CHP Ataşehir Gençlik Örgütü’nün dayanışma gecesi, Ataşehir Green Park Hotel’de gerçekleşti.

“Sorumluluklarınızı bildiğinizi bildiğim uzun bir yola çıkıyoruz. Gezerken eğlenirken yarınlarla ilgili düşüncelerinizi filizlendirmeniz lazım” diyerek gençlerin geleceklerine yönelik düşünce üretmelerini öğütleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, önlerinde zor bir sınav olduğunu hatırlatarak; “Size güveniyoruz. Yarınlarda sizler varsınız. Yarınlarda bu toplumu daha aydınlık bir Türkiye’ye sizler taşıyacaksınız” sözleri sonrası sorumluluk duyguları içerisinde çalışarak seçimi kazanmak için mücadele edeceklerine inandığını söyledi.

Gençlerin çeşitli görevlere getirildiğini ancak onlara siyaset hakkı tanınmadığının altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Partinin geleceği gençler ve kadınlardır. CHP son zamanlarda hiç iktidar olmadı. Genel Başkanımız herkesi Partiye davet ediyor. Bundan kimse gocunmasın. Dün CHP’ye oy vermeyenler bize geliyorsa ve bunada Genel Başkanımız olur veriyorsa hepimiz buna kucak açacağız. Amacımız iktidar olmak” sözleri ile son günlerde partiye katılımlardan rahatsız olan taraflara mesaj gönderip, “İstanbul’da seçimi alacağız. Bundan adım gibi eminim” dedi.

CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Dayanışma Gecesi’ne,  genç ve sevilen THM sanatçısı Özgür Akdemir’in seslendirdiği türküler ve çekilen halaylarla devam edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ