logo

CHP Ataşehir: ‘Gün Dayanışma Günü: Esnafına Sahip Çık’

CHP Ataşehir: ‘Gün Dayanışma Günü: Esnafına Sahip Çık’

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, başkan Celal Yalçın öncülüğünde ilçedeki esnafa destek amacıyla “Alışverişini Yerel Esnafından Yap, Esnafına Sahip Çık” kampanyası başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, “Pandemi koşullarında yaşanan ekonomik zorluklar nedeniyle her zamankinden daha çok dayanışma içerisinde olmamız gereken bir dönemden geçiyoruz.” Diyerek, esnafa destek amacıyla “Alışverişini Yerel Esnafından Yap, Esnafına Sahip Çık” kampanyası başlattı.

ATAŞEHİR’İN 17 MAHALLESİNDE ESNAFA DESTEK KAMPANYASI BAŞLADI

Koronavirüs salgınında ağır bir ekonomik zorluklarla mücadele eden esnafa destek amacıyla “Alışverişini Yerel Esnafından Yap, Esnafına Sahip Çık” kampanyası başlattıklarını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir İlçe örgütü olarak Ataşehir’in 17 mahallesinde uygulayacakları kampanya çalışmasına ilçe yöneticileri ile birlikte meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının dönüşümlü olarak katılacaklarını söyledi.

KAMPANYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DA BEĞENİLDİĞİ

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir genelinde başlattıkları “Alışverişini Yerel Esnafından Yap, Esnafına Sahip Çık” kampanyasının İstanbul İl Başkanlığı tarafından da beğenildiği, önümüzdeki günlerde İstanbul’da, beklide ülke genelinde yaygınlaşabileceğini kaydetti.

ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRALIM

Gün esnafımıza sahip çıkma günüdür.” “Gün dayanışma günüdür.” Ataşehirli halkımıza çağrımız; “Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, esnafımıza sahip çıkalım. Koşullar uygunsa yaptığımız alışverişin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım” ifadelerini kullandı.

“ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFINDAN YAP, ESNAFINA SAHİP ÇIK”

Mahallelerde stiker çalışması da yaptıklarını kaydeden İlçe Başkanı Celal Yalçın öncülüğünde “Alışverişini Yerel Esnafından Yap, Esnafına Sahip Çık” adıyla kampanya başlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve pati üyeleri alışverişlerini mahalle bakkalından ve marketinden yapıyor. Saç tıraşını mahallenin kuaföründen oluyor. Ekmeğini mahallenin fırınından alıyor. Söküğünü mahallenin terzisine diktiriyor.  

ESNAFIMIZIN VE EMEKÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Yapılanın tüm ilçe örgütün katıldığı komplike bir çalışma olduğunu, eş zamanlı uygulama ile başlatılan kampanyanın koşullara bağlı olarak devam edeceğini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Mahalle Esnafına Sahip Çık projesi kapsamında bugün Ataşehir’de belediye meclis üyelerimizle, ilçe yöneticilerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle temsilcilerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Parti örgütümüze pandemi döneminde zorluklar yaşayan esnafımızdan alışverişlerini yapıp destek olmalarını sağladık. Esnafımızın ve emekçilerimizin her daim yanındayız.” Dedi.

“ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFINDAN YAP, ESNAFINA SAHİP ÇIK”

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçe Başkanımız Celal Yalçın öncülüğünde Yenisahra, Barbaros, içerenköy, kayışdağı,Yeniçamlıca,Mimarsinan, inönü, Aşıkveysel, Mustafa Kemal mahallelerimizde; ilce yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik kolları Başkanlarımız, Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Der, Ataşehir Belediye meclis Başkan Vekilimiz Sevgi Uluğ, Belediye Meclis üyelerimizden Vedat Akyol, Şeref Uzun, Duran Acar, Sevgi Uluğ, Cemal Şerifoğlu, Kudret Aslan  “ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFINDAN YAP, ESNAFINA SAHİP ÇIK” kampanyamız kapsamında, Pandemi süreci ve ekonomik kriz kaynaklı olumsuzluklarla mücadele eden esnafımızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’nin selamlarını iletip, ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırılmak üzere alışverişlerini yaptılar. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımızın yüzü gülecek ekonomiye can gelecek.” İfadeleri yer aldı. 

ESNAFI GÜÇLÜ OLURSA MAHALLE GÜÇLÜ OLUR

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemiz ağır bir ekonomik ve toplumsal kriz içerisinde. Pandemi süreci sağlığımızı tehdit ederken ekonomik durumumuzda da güçlüklerle karşı karşıya getiriyor. Mutasyonla daha da artma eğilimi güçlenen koronavirüs pandemisi ile mücadele tedbirleri kapsamında yeni normalleşme ile nefes alma olanağına kavuşan mahallelerimizdeki küçük esnaftan alışveriş yaparak dayanışma için iyi bir fırsat yaratabiliriz. İçimizden biri olan mahalle esnafı güçlü olur, güçlü kalırsa mahallemiz güçlenir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ