logo

CHP Ataşehir İçerenköy’de Muharrem Ayı Kapsamında Aşure Dağıttı

CHP Ataşehir İçerenköy’de Muharrem Ayı Kapsamında Aşure Dağıttı

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Mahalle temsilciliği Ataşehir Belediye başkan yardımcıları ile Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında İçerenköy’de “Aşure”  ikramında bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Mahalle temsilciliği, CHP Ataşehir İlçe Başkanı, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile İçerenköy Mahallesinde aşure dağıtımı etkinliği düzenledi.

İçerenköy Yeniyol’da Ataşehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen “Aşure Lokması”  ikramı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Orhan Çerkez ve Abdullah Der, meclis üyeleri Duran Acar, Bekir Bozkızıl, Vedat Akyol, ve Zekeriya Angi, Ataşehir Belediyesi birim müdürleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli CHP ilçe ile mahalle yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

CHP Ataşehir ilçe başkanımız Celal Yalçın, İçerenköy’deki aşure dağıtım etkinliği ile ilgili açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İçerenköy Temsilciliğimizin Aşure Lokmasına Yoğun İlgi Vardı. Emeklerinden Dolayı Örgütten Sorumlu Yöneticimiz Hüseyin Gültekin, Mahalle Temsilcimiz Hıdır Igde ve Tüm Katkı Sunan Emekçilerimizin Emeklerine Sağlık, Allah Hak Katında Kabul Etsin.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ