logo

CHP Ataşehir İlçe Yönetiminde 5 İstifa!

CHP Ataşehir İlçe Yönetiminde 5 İstifa!

2014 Yerel Seçimleri’nde partilerinden Ataşehir’de belediye meclis üyesi adaylık başvurularını yapmak üzere CHP Ataşehir İlçe yönetiminden 5 yönetici istifa etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Merkez’in genelgesine göre adaylık başvurusu yapacak parti yöneticilerinin istifa süresi dolmak üzere iken, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden; Hasret Gönül Aykan, Sena Karslı, Erol Coşkun, Tuncay Akın Orhan ve Fevzi Ağaçdalı’dan oluşan isimler partideki yöneticilik görevlerinden istifa ettiler.

Alınan bilgilerde Sena Karslı’nın istifa gerekçesinde adaylık gerekçesi kesinlik kazanmazken, meclis üyeliği adaylığına başvurabileceği söyleniyor.

2014 Yerel Seçimleri’nde aday olacak parti yöneticilerinin dün saat 17.00 itibarı ile parti yönetimindeki görevlerinden istifa etmeleri gerekiyordu.

Başvuruları değerlendiren CHP yönetiminin aday listesini 31 Temmuz’a kadar açıklaması bekleniyor.

Seçime yakın zamanda adaylık için istifaların yönetim boşluğu oluşturmaması ve yeni yönetimin demokratik yöntemlerle oluşacak zaman kalması için parti olarak bu uygulamayı benimsediklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bu uygulamanın yönetimdeki değişikliklerde de demokratik sonuçlar oluşturacağının altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ