logo

CHP Ataşehir Kadınlarından Tüm Çankırılılar’a Ziyaret

CHP Ataşehir Kadınlarından Tüm Çankırılılar’a Ziyaret

atasehir_tum_cank_kadinlarCHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ, Türkmen Zara Akkaya ve yönetici arkadaşları Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvahaber.com

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve yönetici arkadaşları ile Türkmen Zara Akkaya’nın da aralarında olduğu ilçe yöneticileri olduğu bir grup dernek merkezini ziyaret edip Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kızılay ile iş birliğiyle organize ettiği kan bağışı kampanyasına destek verdiler.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İçerenköy’deki merkezini ziyaret eden Sakine Yeşildağ ve arkadaşları dernekte tuz sanat kursu faaliyetleri arasında olan tuz hamurundan heykel ve rölyef yapma çalışmalarına katıldılar.

Ayrıca, CHP Ataşehir İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı’nın Ataşehir’de başlattığı ”Medeni kanuna sahip çıkıyorum” imza kampanyası için Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerinden imza desteği aldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ