logo

28 Nisan 2015

CHP Ataşehir Lise Komisyonu: ‘Milletçe Alkışlıyoruz’

CHP Ataşehir Lise Komisyonu: ‘Milletçe Alkışlıyoruz’

atasehir_chp_liseBerkan Arslan başkanlığında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında toplanan CHP Ataşehir Lise Komisyonu (Halk-Lis) CHP Seçim Beyannamesi ve 7 Haziran seçim gündemini değerlendirdi.

CHP Ataşehir Lise Komisyonu Örgütlenme Sorumlusu Ozan Filiz Nuri Cıngıllıoğlu Lisesin’de eğitim gören üyelerin önderliğinde kurulan Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi Atatürkçü Düşünce Kulubü’nün faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek mahalle temsilciliklerini belirlenip, toplantıların yapılması gerektiğini vurguladı.

Avrupa’da Nükleer Santral’den Vazgeçiliyor

Türkiye gündeminden uzaklaşmaması ve çeşitli kaynaklardan gündemin değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Kültür ve Sanat Sorumlusu Seda Ay, Akkuyu’da temelleri atılan Nükleer Santral’in zararlarından bahsetti. Ay, gelişmiş Avrupa ülkelerinde Nükleer Santral’den vazgeçildiğini, yenilenebilir enerji kaynaklara yöneldiklerini, Türkiye’nin Rusya’ya bağımlı bir enerji kaynağına ihtiyaç duymaması gerektiğini söyledi.

atasehir_chp_lise-

Türkiye’de Liselilerin sorunlarından haberdar olunması ve sorunlarının dikkate alınılması gerektiğini belirten Eğitim Sekreteri Seher Nas, Türkiye’de özellikle meslek liselerinde Kadın-Erkek eşitsizliklerinden bahsetti. Seher Nas, Motor bölümünde okumak isteyen kız öğrencilerle grafik bölümünde okumak isteyen erkek öğrencilerin karşılaştıkları sorunlar dile getirdi.

Temmuz ayından itibaren arkadaşlarıyla birlikte aktif çalışmalar yürüttüğü CHP’de bugüne kadar çok güzel işlere imza attıklarına inandığını söyleyen Mert Arslan, konuşmasında; “İnanıyorum, ileride daha da güzellerini yapacağımız. Bugünden itibaren yaklaşık 40 günlük süreçte 7 Haziran gecesi yastığa başımızı koyduğumuzda ‘KEŞKE’ dememek için çalışmalıyız. Bizler ne yapacaksak; Yaşanacak Bir Türkiye için, Korkmamak, Yılmamak ve Sinmemek için yapmalıyız” dedi.

Üyeler alınan karar gereği, CHP Ataşehir Lise Komisyonu Sekreteri Ali Cihan İnce’nin toplantıyı sonlandırmasıyla birlikte Ataşehir Prestij Caddesi boyunca Haksızlığa Hukuksuzluğa ve Adaletsizliğe Karşı ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ eylemi gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ