logo

CHP, İstanbul İçin Startını Kısa Filmle Verdi

CHP, İstanbul İçin Startını Kısa Filmle Verdi

İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu başkanlığındaki CHP İstanbul İl Örgütü, 2019 yerel seçim kampanyasının startını “Adayımız sensin” kısa filmiyle verdi.

CHP İstanbul İl Örgütü, yerel seçim kampanyasının startını “Adayımız sensin” kısa filmiyle verdi. Kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına giren film, CHP İl Başkanlığı’nın İstanbul belediye seçimleriyle ilgili aylardır süren hazırlık çalışmalarının ilk ürünlerinden biri.

SAHAYA İLK ÇIKAN CHP OLDU

Kısa filme kendi sesiyle katkı veren İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, “İstanbul, adayımız sensin” dedi.

KAFTANCIOĞLU, ADAY PROFİLİNİ KENDİ SESİNDEN DUYURDU

İstanbul’da, Büyükşehir başta olmak üzere 39 ilçeyle ilgili “kazanma” iddiasını ortaya koyan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Şehrin bütününün ve her ilçesinin MR’ını çekmeye başladık, bazı ilçelerde çalışmalarımız bitti, tüm görüntüleme ise yakında bitiyor” diyerek başlattıkları kampanya konusunda şu bilgileri verdi:

“Örgüt olarak İstanbul’u,24 yıllık kötü yönetimle içine sokulduğu yıkımdan kurtarmak için büyük birarzu ve istekle yola çıktığımızı ilan ediyoruz. Adaylarımız da ilan edildiğinde görülecek ki, İstanbul’u yönetmek, halka geri vermek için talepte bulunan CHP tüm hazırlıklarını tamamlamış. Yetkin, alanlarında uzman geniş bir kadro ile aylardır sürdürdüğümüz çalışmalarda çok mesafe aldık; ama kısa filmimizle sadece bir başlangıcı ve ortaya koyacaklarımızın küçük bir işaretini verdik.

Bu kadrolarla, İstanbulumuzla ilgili her konuda ve her çözüm üzerinde sonuca ulaşacak çalışmalar yaptık, yapıyoruz. Bir ‘İstanbul Kent Anayasası’ hazırladık. Bu Anayasaya bütün İstanbul’un destek vereceğine inanıyoruz. Böylece en az 50 yıl değişmeyecek bir, kenti ve kentliyi koruyacak bir belgeye dönüşecek.

Bütün bu çalışmalar sürerken örgütümüzle de sıklıkla buluştuk; ilçe başkanlarını, belediye başkanlarını, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarını topladık çalıştaylar yaptık. Çalıştaylarımız milletvekillerimiz ve belediye meclis üyelerimizle de sürecek.

Belediye başkan ve meclis üyelerinden, bugüne kadarki çalışmalarının raporlarını istedik. Raporların değerlendirmeleri de bitmek üzere. Bütün bu çalışmalarımız, İstanbul’un, İstanbulluyla beraber ve her adımını hepimizin yararına atacak bir yönetimi sağlamak içindir. Biz kararlılık, azim ve samimiyetimizi ortaya koyacağız, İstanbullunun da bunları takdir edeceğine bütün yüreğimle inanıyorum.”

İstanbul’da toplumun tüm kesimlerinin refahını yükseltecek bir yaklaşımı benimsediklerini, bu hedefleri gerçekleştirecek programı oluşturduklarını da aktaran Kaftancıoğlu, “Yarışa hazırlıklı ve heyecanla giriyoruz. Yüreği, daha iyi yönetilen ve daha çok üreten bir İstanbul için atan herkesi de beraber çalışmaya, yürümeye davet ediyoruz. Haydiyin çıktık yola, İstanbulumuzda hep beraber başaralım. İstanbul kazansın, İstanbullu kazansın” çağrısı yaptı.

Kaftancıoğlu, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar konusunda, 11 Ekim Perşembe günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir brifing verdiklerini ve kendisinden büyük bir destek aldıklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ