logo

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın Görevde!

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın Görevde!

chp_ist_murat_oguz_Bir süredir adı geçen ve il yönetimi istifa edince CHP İstanbul İl Başkanlığına getirilen Murat Karayalçın görevi Oğuz Kaan Salıcı’dan devraldı. Murat Karayalçın Görevde.

CHP İstanbul İl Başkanlığını Salıcı’dan devralan Karayalçın konuşmasında il başkanlığını düşünmediğini, milletvekili olarak hazırlandığını ancak genel başkanın kendisine ‘İstanbul’da CHP’nin sana ihtiyacı var’ demesi üzerine bu kararı aldığını söyledi.

Saat 11.30’da Eski Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim töreni partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ile Veli Ağbaba’nın yanı sıra CHP’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, eski il başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

25 Aralık son tarihi olan genelgeye uyarak, milletvekili adayı olmayı istediğm için yönetim kurulundaki arkadaşlarının da katkısıyla beraber istifa ettiklerini belirten Oğuz Kaan Salıcı, “Genel merkezimizin yeni bir değerlendirme yapması, yeni bir heyecan için partimizin önünü açma kararı aldık. Eski genel başkanımız Murat Karayalçın, deneyimiyle İstanbul’da CHP’ye önemli katkılar sunacağını bildiğimiz parti büyüğümüz, ağabeyimiz…  Kendisine hepinizin huzurunda hoş geldin diyorum” dedi.

Atandığı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı devralan Murat Karayalçın, “Yeni il başkanınız olarak hepinize hoş geldin diyorum. Merkez yönetim kurulumuz, sayın genel başkanımızın arzusu doğrultusunda dün beni CHP İstanbul İl Başkanı olarak atadı” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ