logo

CHP İSTANBUL İL KONGRESİ BAŞLADI

CHP İSTANBUL İL KONGRESİ BAŞLADI

chp_istanbul (0)20’nin üzerinde ismin adaylığının konuşulduğu CHP İstanbul İl Başkanının da belirleneceği, 35. Olağan CHP İstanbul İl Kongresi başladı. İstanbul’a kimler aday.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadıköy’deki Bostancı Gösteri Merkezi’nde iki gün sürecek olan 35. Olağan CHP İstanbul İl Kongresi başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Ercan Karakaş başkanlığında divan oluşturulması ile önceden açıklanan kongre gündememine geçildi.

chp_istanbul (26)

ERCAN KARAKAŞ

CHP VARKEN TÜRKİYE’DE OTORİTER REJİME GEÇİLEMEZ

Kısa bir konuşma ile İl Başkanı Murat Karayalçın’ın yaptığı açılışla birlikte Divan Başkanlığına seçilen Ercan Karakaş, CHP varken Türkiye’de otoriter rejime geçilemeyeceğini vurgulayarak; Gezi’nin yaşandığı ülke olan Türkiye’de otoriter rejim kurulamayacağını kaydetti.

FOTOLAR VE VİDEO GELİYOR…

chp_istanbul (49)

ÇARŞAF LİSTE, BLOK LİSTEYE DÖNÜŞTÜ

Divana verilen önerge sonucu Başkan Ercan Kararakaş tarafından yapılan oylamada delegelerin çoğunluğunun kabul oyu ile Blok liste ile seçime gidilmesi kabul edildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın çalışma raporunun okunması ile devam eden 35. Olağan CHP İstanbul İl Kongresi’nin ilk gününde Kentsel Dönüşüm Raporu ve Örgütlenme ile ilgili çalışmaların yer aldığı raporlar örgütün görüşlerine sunulacak.

chp_istanbul (63)

Murat Karayalçın

BAŞKANLIĞA EN YAKIN İSİMLER

20’nin ismin adaylık için adının geçtiği aralarında olduğu 10’un üzerinde ismin adaylıklarını açıkladığı CHP İstanbul İl Başkanlığı yarışında, aralarında; Cemal Canpolat, Gökhan Zeybek, Kadir Gökmen Öğüt ve Necdet Saraç yer alan isimler en güçlü adaylar olarak anılıyor.

chp_istanbul (75)

SONUÇ PAZAR AKŞAMI

35.Olağan CHP İstanbul İl Kongresi’nin Kadıköy’deki Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek ikinci gününde İl Başkanı seçiminin yapılması ve yeni CHP İstanbul İl Başkanının 27 Aralık 2015 Pazar Günü geç saatlerde de olsa belirlenmesi bekleniyor.

chp_istanbul (13)chp_istanbul (14)chp_istanbul (27)chp_istanbul (44)chp_istanbul (67)chp_istanbul (76)chp_istanbul (82)

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ