logo

CHP İstanbul Yönetimleri Görevden Alınıyor mu?

CHP İstanbul Yönetimleri Görevden Alınıyor mu?

chp-logo-itvhaberCumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul ve ilçelerinde büyük değişikliğe gidiyor. CHP, İstanbul’daki tüm ilçe yönetimlerini görevden alıyor. CHP İstanbul’da değişim.

Gerçek Gündem’de yer alan bir haberdeki iddiaya göre; İstanbul ve ilçelerinde büyük değişikliğe gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul İl ve ilçe yönetimleri görevden alınacak.

KARTAL 24’ün CHP Genel Merkezi’ndeki kaynağından elde ettiği bilgilere göre görevden almalarla ilgili kesin kararın Çarşamba günü alınacağı ve Perşembe günü kamuoyuna ilan edileceği öğrenildi.

KAMER GÖK İSTİFA EDİYOR

Görevden alınan ilçe başkanlarının yerine ataması yapılacak kişiler ilçede seçime kadar ilçe başkanı olarak devam edecek. Öte yandan KARTAL 24’e gelen iddia mahiyetindeki bilgilere göre, CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök, “görevden alınmadım” demek için Çarşamba’dan önce istifa edeceği söyleniyor.

İL BAŞKANI ÇETİN SOSYAL YA DA CEMİL EKŞİ OLACAK

Bu arada KARTAL 24’ün edindiği bilgilere göre CHP İstanbul il başkanı ise tüzükden dolayı 6 ay kala görevden alınacak ve atanan il başkanı seçime götürecek.

İstanbul il başkanlığı için Çetin Soysal ya da Cemil Ekşi’nin ağır bastığı ve bu iki isimden birinin yerinin garanti olduğu kulislere konuşuluyor

Kaynak: Gerçek Gündem

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ