logo

CHP İstanbul’da Her Hafta Bir İlçeye Çıkarma Yapacak

CHP İstanbul’da Her Hafta Bir İlçeye Çıkarma Yapacak

Her hafta bir ilçeye çıkarma yapacak olan CHP İstanbul İl Başkanlığı, Ataşehir’i de ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu ve ekibi çalışmalarına Ümraniye’den başlıyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve ekibi, bir ilke imza atarak yönetim kurulu toplantılarını her hafta İstanbul’un farklı bir ilçesinde gerçekleştirme kararı aldı. 40 kişiden oluşan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu, olağan toplantısını Ümraniye’de gerçekleştirecek. Kaftancıoğlu başkanlığındaki CHP il yönetimi, Ümraniye’de sokak sokak dolaşacak; muhtarları ve esnafı ziyaret edecek.

İstanbul’un sorunlarına daha dazla dikkat çekmek ve daha fazla kişiyle yüz yüze iletişim kurmak amacıyla yerel ölçekli çalışmalara öncelik veren CHP’li Kaftancıoğlu ve ekibi, seçim çalışmalarına başladı. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve 39 başkan yardımcısından oluşan CHP İl Yönetimi, bundan böyle olağan toplantılarını her hafta İstanbul’un farklı bir ilçesinde gerçekleştirecek. 27 Mart Salı günü Ümraniye’de toplanma kararı alan CHP İl Yönetim Kurulu, CHP’li ilçe örgütüyle Ümraniye’ye adeta bir çıkarma yapacak. CHP’li Kaftancıoğlu ve beraberindekiler yarın Ümraniye’de önce muhtarları ve esnafı ziyaret edecek daha sonra da halk buluşması gerçekleştirecek. Programın son bölümündeyse İl Başkanı Kaftancıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ