logo

24 Eylül 2019

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İlgezdi Fatma Girik’i Ziyaret Etti

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İlgezdi Fatma Girik’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde CHP GB Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Ankara’da tedavi gören Fatma Girik’i hastanede ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Ankara’da tedavi gören Fatma Girik’i hastanede ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve CHP’li Muharrem İnce’den sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Yeşilçam’ın efsane ismi Fatma Girik’i, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinde ziyaret etti.

Sanatçının tedavi gördüğü hastane odasında bir süre Fatma Girik ile sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun, usta oyuncudan ve doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldığı belirtiliyor.

Fatma Girik, Kılıçdaroğlu’na yürümekte zorlandığı için fizik tedavisine başladığını, genelde sağlığının iyi olduğunu ve tedavisinden de memnun olduğunu ifade edip, birlikte fotoğraf çektiren usta oyuncunu ziyareti için Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür ettiği kaydedildi.

Ziyaret ile ilgili paylaşımda açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Yeşilçam’ın duayeni Fatma Girik’i ziyaret ettik. Bizi alışık olduğumuz o sıcacık gülüşüyle karşılarken masmavi gözlerinde taptaze bir umut, direnç, sevgi vardı. Bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Usta sanatçı Fatma Girik, Bodrum’daki evinde daha önce birkaç kez düşmüş, bu kazalardan birinde kalça kemiğini kırmıştı. Girik, şubat ayında da beyin ameliyatı geçirmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ