logo

CHP Maltepe Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu İrtibat Bürosu Açtı

CHP Maltepe Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu İrtibat Bürosu Açtı

baskan aday_omer eksiogluCHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu İlçe Başkanı Hasan Solmaz’nın da katıldığı tören ve verilen kokteylle seçim irtibat bürosunu açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde Çamlık Çay Bahçesi karşısındaki seçim irtibat bürosunu düzenlenen törenle 28.09.2013 günü Saat:17.00’de açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu’nun seçim irtibat bürosu açılış töreni ve kokteyline; CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi, CHP Maltepe Belediyesi Başkan Aday Adayları Engin Özkan, Muhittin Erden, Arif Özdemir, Süleyman Kıpırtı, Olcay Çavdar, Ali Kılıç, CHP Maltepe Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları, STK, Vakıf, dernek başkan ve yöneticileri, partililer, basın mensupları ve çok sayıda Maltepe sakini katıldı.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Ömer Ekşioğlu’nun yaptıkları kısa konuşma sonrası seçim irtibat bürosunun kurdelesini Ömer Ekşioğlu, Ekşioğlu Vakfı Genel Başkanı Sarpay Ekşioğlu ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz İle birlikte keserek açılışını yaptı.

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu açılış sırasında yaptığı kısa konuşmada, bu günün 30 Mart’taki düğünün kınası olarak düşünülmesini isteyerek; “Bu heyecanla, Maltepe’yi sosyal demokrasinin katılımcı belediyecilik anlayışı ile Maltepelilerle birlikte yönetebilmek için çalışmalıyız. Yüksek bir özgüven ve büyük bir özveri ile adaylaşmaya çalışan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.”dedi.

Ülkenin aydınlığa çıkabilmesi için Yerel seçimlerde herkese büyük görevler düştüğünün altını çizen Ömer Ekşioğlu; “Bu görev bilinci ile neler yapabileceğimizi konuşmak, yeni projeler geliştirebilmek için her gün bu büroda, sizin hemen yanı başınızda olacağım. Ben, CHP örgütünün önderliği ve Maltepelilerin desteğiyle 30 Mart güneşinin, tüm ülkemizi aydınlatmasını diliyorum.Yolumuz açık geleceğimiz aydın olsun.”diye sözlerini tamamlayarak açılış törenini başlattı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ