logo

CHP Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Temsilciliklerini Açtı

CHP Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Temsilciliklerini Açtı

CHP_mahalleCumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalle temsilciliklerini Mv. Kadir Öğüt ve Başkan İlgezdi’nin katılımı ile açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Ataşehir’deki mahallelerde temsilcilik açma çalışmalarını tamamlıyor.

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde hazırlıklarını hızla sürdüren CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı mahallelerdeki çalışmalarını yürüteceği temsilciliklerini açma çalışmalarını tamamlamak üzere.
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı Aşkı Veysel ve Mustafa Kemal mahallelerinin temsilciliklerinin açılış törenine CHP İstanbul Mv. kadir Gökmen Öğüt ile birlikte; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Semih selimoğlu, , CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kabakçı, Abdullah Der, Aşkı Veysel ve Mustafa Kemal mahalle muhtarları,CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, sivil toplum kurulruşu temsilcileri, partililer ve Ataşehir halkı katıldı.

Aşkı Veysel ve Mustafa Kemal mahallelerinin desteklerine ihtiyaçları olduğunu ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; geçmişteki desteklerini unutmadıklarını, her zaman saygı ile yad ettiklerini, desteklerinin devam edeceğine aynı coşkuyu tekrar yaşatacaklarına inandığını belirtti.

12 Eylül yönetimi değiştirmiş olsa bile bu mahallenin isminin 1 Mayıs olarak bilindiğini hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; Mustafa Kemal Mahallesi’nin desteği olmadan CHP’nin Ataşehir’de asla seçim kazanamayacağını, Cumhuriyet Halk Partisi olmadan Ataşehir’de hiç kimsenin belediye başkanı olamayacağını iddia etti.

Parti olmadan kimsenin seçim kazanamayacağına dikkat çeken Başkan İlgezdi; “Hodri meydan parti olmadan kim seçim kazanıyormuş, kazansında görelim. Burası bizim mahallemiz. Bu mahallenin desteği olduğu sürece biz Ataşehir’de seçim kaybetmeyiz. Bizim anlayışımızda; Alevi, Sunni, Türk, Kürt ayrımı yok. Önemli olan insanlık. Buradan parti büyüklerime sesleniyorum; Hedefimizi iyi belirleyelim. İstanbul’da seçimi kimle alacaksak onunla girelim. Partinin kapısını herkese açalım.”diyerek sözlerini tamamladı.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak, mahalle temsilciliklerinin açılışını tamamlayarak sokak örgütlenmesini bitirdiklerini, bundan sonra siyasi anlamda sokağa dönük çalışmaların başlayacağını belirtti. AKP’ye oy veren hiçbir komşuları ile sorunları olamayacağını ifade eden Doğan Çakmak; sorunlarının AKP zihniyeti ile siyaset yapanlarla olduğunu söyledi. Çalışmalarda emekleri olanları kutlayarak teşekkür etti.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir’de Yerel seçimlerden önce ilk açılan büronun Mustafa Kemal mahallesinde olduğunu söyleydi. “İnanılmaz çalıştınız. Oyları patlattınız. Öncelikle onun için sizlere teşekkür etmek istiyorum.”diyen CHP’li milletvekili Kadir Gökmen Öğüt; 1 Mayıs Mahallesi’nin ne olduğunu gösterdiklerini ifade etti.

“Seçim bürolarını, parti için çalışmanın ana merkezi yapmalıyız.”diyerek mahalle meclislerinin işlevine dikkat çeken CHP Milletvekili Öğüt; “buradaki insanlara ulaşıp sorunlarını tek tek öğrenip partiye getirip, çözümü yolunda bir şeyler yapmamız lazım. Bir takım bilgilerle geçen hafta ben Ataşehir’in imar sorunu ile ilgili soru önergesi verdim. Bu soru önergesinde de sizin bölgenizin 1/5000’lik planının henüz çıkmadığını çalışmalarının devam ettiğini, komisyonda olduğunu ve hala planın çıkarılamadığını soru önergesinde ve sözlü olarak TBMM’de gündeme getirdim. Sorunlarınızı ilçeye mutlaka iletin. İlçe de bize iletiyor. Bizde geniş kitlelerin duymasını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızı duyurmak için milletvekillerimiz bütün Türkiye’de çalışıyor. Biz dün 20 milletvekili ile Kastamonu’daydık. Kastamonu’da orman köylerine, dağ köylerine kadar çıkıp çalıştık. Daha önce Urfa, Trabzon’da çalıştık. Önümüzdeki hafta Karabük’te çalışacağız. Medyadan şikayet etmek yerine bizlerin tek tek çalışması gerekiyor. Bunun için 1 Haziran’daki Kadıköy mitingine komşunu, çocuğunu da alıp geleceksin. Kimse işim var demeyecek. Kadıköy’den büyük bir ses çıkarmamız lazım. Aydın’da 100 bin kişi toplandı hiçbir gazete yazmadı. Bu bir demokrasi mücadelesi. Türkiye’yi satıyorlar bunu duyurmamız lazım. Petrol yasası geliyor. Sağlıkta büyük bir kabus yaşanıyor. Eğitimde 4+4+4 ile ne hale geldiğimizi önümüzdeki öğrenim yılının başında daha iyi göreceğiz. Çünkü ilk 4 sınıfları birleştiriyorlar. Kimse evinin yanındaki okula yollayamayacak çocuğunu.”diye ifade etti düşüncelerini.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ