logo

CHP PM’de Belediye Başkan Adayları Netleşiyor

CHP PM’de Belediye Başkan Adayları Netleşiyor

CHP Parti Meclisi’nde (PM) tekrar görüşülerek oylanan Şişli adayı Muammer Keskin, Beyoğlu adayı Alper Taş ve Kadıköy adayı Şerdil Odabaşı’nın adaylıklarının kesinleştiği  belirtiliyor.

CHP MYK’da onaylanan isimler Parti Meclisi’nde (PM) tekrar görüşülüyor. Şimdiye kadar açıklanan adaylardan Şişli belediye başkan adayı Muammer Keskin, Beyoğlu’nda Alper Taş ve Kadıköy belediye başkan adayı Şerdil Odabaşı’nın adaylıklarının kesinleştiği duyuruldu.

CHP PM’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NETLEŞTİ

CHP PM’nde görüşülerek belediye başkan adaylığı için yapılan oylamada “Kadıköy adayı Şerdil Odabaşı, Şişli adayı Muammer Keskin, Küçükçekmece adayı Kemal Çebi, Beyoğlu adayı Alper Taş” isimlerine onay çıktı.

CHP’de Parti Meclisine sunulan isimlerin bazıları onaylandı. Kılıçdaroğlu PM’ye ara vererek Merkez Yönetim Kurulu’nu topladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan PM toplantısında belediye başkan adayları için oylama yapıldı. CHP Parti Meclisi’nde Beyoğlu’nda Alper Taş, Şişli’de Muammer Keskin ve Kadıköy’de Şerdil Odabaşı’nın adaylıkları onaylandı. CHP PM’de Küçükçekmece belediye başkanlığına Kemal Çebi’nin adaylığı da kabul edildi.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir’in Bayraklı ilçesi adayını belirlemek için PM’den yetki almak üzereyken, bazı PM üyeleri Bayraklı için Erdal Aksünger’i önerdi. Yaşanan tartışma üzerine Kılıçdaroğlu’nun PM’ye ara vererek MYK’yı topladığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ