logo

CHP, Sütlüce’de Evleri Yıkılan Mağdurlara El Uzattı

CHP, Sütlüce’de Evleri Yıkılan Mağdurlara El Uzattı

CHP, Beyoğlu Sütlüce’de bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması sonucu çöken binada ve çevresindeki binalarda yaşayan vatandaşların mağduriyetine dikkat çekti.

CHP, Sütlüce’de evleri yıkılan bina sakinlerine yardım eli uzattı

Beyoğlu Sütlüce’de bir inşaatın temel atma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu çöken binada ve çevresindeki binalarda yaşayan vatandaşların mağduriyeti sürüyor. Mağdur vatandaşlar kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek yetkililere tepki gösteriyor.

Olayın yaşandığı günden beri gelişmeleri takip eden CHP İstanbul İl Başkanlığı da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mağdur vatandaşlara yardımda bulunma kararı aldı. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, bugün saat 16.00’da milletvekilleri ve meclis üyeleriyle birlikte evleri yıkılan vatandaşları ziyaret ederek konuyla ilgili basın açıklaması yapacak.

Ayrıca CHP’li meclis üyeleri, binaların çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına rağmen ihmal ve tedbirsizliklerden dolayı vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanamaması ve yaşanan mağduriyetlerle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ