logo

CHP Üst Yönetimi Ataşehir Belediyesi’nin İftarında

CHP Üst Yönetimi Ataşehir Belediyesi’nin İftarında

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla sokak iftarına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Mv. Kadir Öğüt ve PM üyeleri katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cuma akşamı Mevlana Mahallesi’nde açık havada sokakta kurulan iftar sofrasına ev sahibi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Parti Meclis Üyeleri Umut Akdoğan, Gül Çiftçi, Onursal Adıgüzel, Sennur Yıldırım, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

İftar saatine kadar masaları gezerek İftar sofralarındaki Ataşehirlilerle selamlaşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve beraberindekiler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP PM üyeleri ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak iftar sonrası Ataşehirliler ile birlikte Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında her mahallede düzenlenen Direklerarası Eğlence Programı’nı izlediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ