logo

CHP Ve İstanbul İl Başkanına Geceyarısı Çirkin Saldırı

CHP Ve İstanbul İl Başkanına Geceyarısı Çirkin Saldırı

Ataşehir’den başlayarak İstanbul’un tamamına yakın ilçede CHP ve yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na çirkin saldır içeren bildiri dağıtımına tepkiler sürüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP ve yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanına çirkin saldırıların yer aldığı çok sayıda ilçede de gece yarısı broşür dağıtımına müdahale eden ve dağıtılan bildirileri ekibi ile toplayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, itvhaber.com’a yaptığı açıklamada çirkin saldırıyı, “Siyaseten acz içinde olanların başvuracakları bir yöntem” olarak niteledi.

Ataşehir ile birlikte eş zamanlı olarak neredeyse Silivri’den Kartal’a İstanbul’un her bölgesinde gece yarısı CHP ve yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na çirkin saldırıların olduğu broşürlerin dağıtıldı. durumun Emniyet güçlerine intikal ettirildiği, skandal olayla ilgili yer yer protestolar yapıldı.

Ataşehir’den başlayan, Silivri, Bağcılar, Ümraniye, Sancaktepe ve Kartal’a kadar bütün İstanbul’da gece yarısı yapılan çirkin saldırının Ataşehir’in Yenisahra, Ferhatpaşa, Mimar Sinan, Yeniçamlıca, Küçükbakkalköy ve Atatürk mahallelerinde gerçekleştiği öğrenildi.

Haber almaları ile birlikte bütün CHP ilçe örgütlerinin sokaklara dökülerek çirkin saldırıların yer aldığı bildirilerin dağıtımına müdahale ettikleri belirtiliyor. Ataşehir’de Yenisahra, Ferhatpaşa, Mimar Sinan, Yeniçamlıca, Küçükbakkalköy ve Atatürk mahallelerinde gerçekleşen gece yarısı bildiri dağıtımı haberini alan Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe Örgütü de mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak yapılan saldırıyı tespit ederek müdahale ettikten sonra, emniyet birimlerine durumu ilettiler.

Konu ile ilgli Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a açıklama yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Siyaseten acz içinde olanların başvuracakları bir yöntem. Bir kadın İl Başkanımız seçilmiş. Bütün medya, basın televizyon ve gazetelerle ellerinde. Her gün mikrofon ellerinde… Cumhurbaşkanı da dahil olmak üzere. Bütün bunlar yetmiyor 14 yaşındaki çocukların elerine verip gece yarısı mahalle mahalle bildiri dağıtılıyor. Bizi bununla meşgul etmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ