logo

CHP Yüzüncü Yılda Başlattığı Zaman Kapsülünü açtı

CHP Yüzüncü Yılda Başlattığı Zaman Kapsülünü açtı

CHP 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı “Zaman Kapsülü” projesini Milli Egemenlik Mücadelesinin 101’nci yıl dönümünde internet sitesiyle yurttaşların ziyaretine açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100’üncü yılında başlattığı Zaman Kapsülü projesini Milli Egemenlik Mücadelesinin 101’nci yıl dönümünde internet sitesiyle yurttaşların ziyaretine açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zaman tüneline dünyanın birçok yerinden ve Türkiye’den katılan çocuklara teşekkür ederek “Dünyanın bütün çocukları birbirlerini seviyor. Bütün dünyanın çocuklarına önemli bir görev düşüyor. Bütün dünyada barışı sağlamak, bütün dünyada sevgiyi egemen kılmak, hepinizin görevi olmalı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Sevgili çocuklar beklediğiniz büyük gün geldi. Müthiş hayal gücünüzün eseri olan video, resim, fotoğraf ve yazılarınızı sakladığımız zaman kapsülünü açtık. Sevgili büyükler çocuklarımızın büyük Atatürk sevgisine ve şekerden tatlı hayallerine zamankapsulu.chp.org.tr den ulaşabilirsiniz” diye konuştu. 

Proje kapsamında hazırlanan zamankapsulu.chp.org.tr internet sitesinin açıldığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, “Geçtiğimiz yıl Milli Egemenlik Mücadelemizin 100’üncü onur yılını büyük bir gururla kutladık. Ne yazık ki pandemi nedeniyle sokaklarda olamadık. Ancak salgın ortamının coşkumuzu azaltmasına da izin vermedik.” dedi.

CHP’li Akkuş İlgezdi, “Çocuklarımız tarafından Zaman Kapsülü Projesine gönderilen fotoğraf, resim video ve yazıları internet sitemizde tüm halkımızla paylaşıyoruz. Pandeminin ilk zamanlarında çocuklarımızın hayalleriyle, umutlarıyla, kalpleriyle geleceğe attıkları imzayı zaman zaman gözlerimiz buğulanarak, zaman zaman gülümseyerek izleyeceğiz, dinleyeceğiz ve göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Proje CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sevgili çocuklar, sizlerde tüm dünya çocuklarıyla birlikte duygularınızı video, yazı ya da resimlerle paylaşın, gelecek güzel günlere mesajınızı bırakın. Dünyayı barışla iyileştirelim. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisanlarda buluşmak dileğiyle… Sizleri çok seviyorum” videosu ile başlamıştı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ