logo

CHP ‘ZAFER BAYRAMI’NI ANITKABİR YÜRÜYÜŞÜYLE KUTLADI

CHP ‘ZAFER BAYRAMI’NI ANITKABİR YÜRÜYÜŞÜYLE KUTLADI

chp-anitkabirCumhuriyet Halk Partisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94.yıldönümünü  Ankara’da düzenlediği ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı ‘Büyük Yürüyüş’ ile kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ankara’da düzenlediği ‘Büyük Yürüyüş’ ile kutladı.

Saat 18.00’den itibaren Sıhhiye ve Kızılay’da toplanmaya başlayan CHP’liler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ankara’da düzenlediği ‘Büyük Yürüyüş’ ile Anıtkabir’de kutladı.

CHP tarafından 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle partisince Kızılay’dan Anıtkabir’e düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Yürüyüşü”ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen “30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Yürüyüşü”ne CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP’li millettekileri, parti yöneticileri ve STK temsilcisi katıldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan etkinliğe katılan vatandaşların korteji  Tandoğan Meydanı’na geldiğinde, CHP lideri Kılıçdaroğlu parti otobüsünün üzerinden bir konuşma yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu parti otobüsünden vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Ey Gazi Mustafa Kemal, rahat uyu senin devrimlerinin bekçisi milyonlar var ve milyonlar olarak yolumuza, çağdaş uygarlığı aşmak için devam edeceğiz” dedi.

Kızılay Meydanı’ndan başlayan ve Anıtkabir’de son bulan, “30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Yürüyüşü”nde  konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyeti beraber kurduk, beraber yaşatacağız. Birilerinin heveslerine Türkiye’yi asla mahkum ettirmeyeceğiz, bunun mücadelesini yapacağız” diye konuştu.

Alanda bulunan vatandaşlarla Gençlik Marşı söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu,  Kızılay Meydanı’ndan başlayan ve Anıtkabir’de son bulan, “30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Yürüyüşü”nde Atatürk’ün mozolesine karanfiller bırakarak Anıtkabir’den ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ