logo

CHP’de Ordu Büyükşehir, İstanbul’dan 16 Aday açıklandı

CHP’de Ordu Büyükşehir, İstanbul’dan 16 Aday açıklandı

31 Mart 2019 yerel seçimleri aday belirleme süreci devam eden CHP’de Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir ile birlikte 16 yeni belediye başkan adayını daha açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Adıgüzel açıklandı.

İstanbul’un Maltepe, Silivri ile İzmir’in Bayraklı ilçelerinin adayları da bu etap açıklanan başkan adayları arasında yer aldı. İstanbul’un ilçelerinden Maltepe’de Ali Kılıç ve Silivri’de Özcan Işıklar yeniden aday olurken, İzmir’in Bayraklı Belediye Başkan Adayı ise Serdar Sandal olarak açıklandı.

CHP’nin adaylarını seçmene kulak vererek ve demokratik bir yarışa imkân tanıyarak belirlediğini, aday belirleme süreci bir demokrasi dersi niteliğinde olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 16 yeni belediye başkan adayını duyurduğu basın açıklamasında; “Adaylarımızı belirlerken partinin en küçük birimlerine kadar görüşleri soruldu, ilçe yönetimlerine, il yönetimlerine, milletvekillerine soruldu. Bunun ötesine geçip tüm seçmenlere sorduk. Ortaya çıkan isimleri parti organları MYK ve PM titizlikle ve eleştirel yaklaşımlarla tartıştı. CHP Yönetimi aday belirleme süreçlerinde tüm kesimleri dikkatle dinledi.”ifadesine yer verdi.

En çok kulak verdikleri seçmenlere sadece hangi ismin başkanlığa en uygun olduğunu sormadıklarını9, belediye ve belediyecilik konusundaki kanaatlerini de sorduklarını vurgulayan Seyit Torun, “Seçmenden en önemli mesajı burada aldık. Gördük ki seçmenler belediyelerden ve belediyecilikten memnun değiller. Değişim istiyorlar. Seçmenler bir yenilenme istiyor.” Diye konuştu.

Torun “Ben tekrar tüm aday arkadaşlarımı tebrik diyor, başaracağımıza olan inancımı tekrarlıyor ve sürecin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dileğinde bulundu

CHP’DE SON AÇIKLANAN 16 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:

OORDU Büyükşehir / Mustafa Adıgüzel

Adana – Karataş / Mehmet Yıldız

Ankara – Etimesgut / Celal Çelik

Antalya – Kaş / Hayri Süt

Hatay – Arsuz / Asaf Güven

Hatay – Kumlu / Rıfat Akkuyu

Isparta – Yalvaç / Erkan Ünal

İstanbul – Maltepe / Ali Kılıç

İstanbul – Silivri / Özcan Işıklar

İzmir – Bayraklı / Serdar Sandal

Konya – Halkapınar / Ahmet Özkaya

Konya – Taşkent / Hilal Ülkü Türedi

Muğla – Bodrum / Mustafa Saruhan

Muş – Bulanık / Fikret Hamarat

Samsun – Bafra / Kemal Bütüner

Şanlıurfa – Siverek / Mehmet Fatih Bucak

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ