logo

CHP’de Yaşanacak Bir İstanbul için Açık ve Özgür Medya

CHP’de Yaşanacak Bir İstanbul için Açık ve Özgür Medya

chp_medya-muratCHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’nın katıldığı toplantıda sosyal medya ve yerel basınının sorunları ve geleceği tartışıldı. 

Recep kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Merkezinde Yaşanacak Bir İstanbul için Açık ve Özgür Medya toplantısı yapıldı.

Esma Tülin Candemir ve Yusuf Erciyas tarafından düzenlenen toplantı CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’nın “Yaşanacak Bir Türkiye” sloganı içerisinde yer alan “Yaşanacak Bir İstanbul”u yaratmak için yapacakları çalışmalar hakkında verdiği bilgiler ile başladı.

IMG_0041

Toplantıda, ulusal ve yerel medyaya ilave olarak sosyal medyanın da öne çıktığı vurgulandı.

Seçim çalışmalarını üç ana başlıkta özetleyen Murat Karayalçın, Ekonomi, Yolsuzluk ve Kaliteli Kent olarak özetlediği konuşmasında 1 milyon 200 bin İstanbullu seçmeni sandığa gitmediğini bunların da önemli bir kısmının CHP seçmeni olduğunu iddia etti.

İstanbul’daki emeklilere yönelik projeleri ile ilgili de açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, deprem riski ile yaşayan İstanbul’da kentsel dönüşümün emsal artışıyla rantsal dönüşüme döndüğünü söyledi. Emsal artışına dayalı ve serbest piyasa koşullarında yapılan kentsel dönüşümün yoğunluk yaratacağına dikkat çeken Karayalçın, kendilerinin dönüşümü yerinde ve devlet kontrolünde gerçekleştireceklerini söyledi.

Sosyal medya alnında uzman Avukat Burçak Ünsal’ın sosyal medya hukuku hakkında bilgi verdiği toplantıda sosyal medya fenomeni Atilla Taş deneyimleri ve sosyal medyada yaşadığı saldırılardan örnekler verdi.

IMG_0038

Toplantıya CHP İstanbul Milletvekili adayları Dursun Çiçek, Barış Yarkadaş, Selina Doğan, İstanbul İl yöneticileri, CHP ilçe sosyal medya görevlileri, gençlik kolları, Halk-Lis, sosyal medya hukuku konusunda uzman Av.Burçak Ünsal, twitter fenomeni AtillaTaş, Doğan Maden, Önder Başpınar ve yerel basın temsilcileri katıldı.

IMG_0050

Toplantı sonrası verilen kokteylde CHP İl yönetimi basın ve sosyal medya sorumluları Esma Tülin Candemir ve Yusuf Erciyas davetlilerle ilgilenerek sohbet etti.

IMG_0052

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ