logo

CHP’den Ataşehir Belediyesi Operasyonu Açıklaması

CHP’den Ataşehir Belediyesi Operasyonu Açıklaması

Ataşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon ile ilgili açıklama yapan Seyit Torun, algı yaratarak CHP’li belediyelerde olumsuzluk varmış gibi göstermeye çalışıldığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’den Ataşehir Belediyesi‘ne yönelik operasyon ile ilgili açıklama geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ataşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hazımsızsınız ama size yedirilecek belediye başkanı da yok, diz çökecek belediye başkanı da yok” dedi.

DOSYA DEFALARCA İNCELENMİŞ, “SORUŞTURMAYA GEREK YOKTUR” KARARI ALINMIŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun programı kapsamında Tirebolu Belediyesi’nde gazetecilere Ataşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon ile ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, operasyonun yapılma nedeninin “mobilya alımı” ve 55 bin lira değerinde “billboard” ihalesi olduğunu belirterek, “2013 yılında olmuş bir olay için aradan 10 yıl geçmiş, bu dosya defalarca incelenmiş, ‘soruşturmaya gerek yoktur’ kararı bile alınmış. Sayıştay denetlemiş, İçişleri Bakanlığı denetlemiş, hiçbir şey bulunamamış. 10 yıl sonra aynı dosya karıştırılarak yani buradan bir suç isnat edilmeye çalışılıyor.”

ALGI YARATARAK CHP’Lİ BELEDİYELERDE OLUMSUZLUK VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞILIYOR

İçişleri Bakanı’na seslenerek “adaletsizliğe dur deyin” diyen Torun, açıklamasında, “Defalarca yaptınız bunları, sonuç alamadınız. Her defasında söylediğiniz sözler gerçek dışı çıktı. Hiçbiri ispatlanamadı. Ama sürekli buradan bir algı yaratarak; yani sanki CHP’li belediyelerde bir olumsuzluk varmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Vatandaşımız her şeyin farkında. Belediyelerimizin hangi koşullarda çalıştığını, vatandaşımıza nasıl hizmet ettiğini biliyoruz. Onlar hizmet ettikçe siz tabii ki bunu hazmedemiyorsunuz. Hazımsızsınız ama size yedirilecek belediye başkanı da yok, diz çökecek belediye başkanı da yok.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ