logo

CHP’Lİ İLGEZDİ’NİN ANNEANESİ İÇİN TAZİYE

gamze_akkus_ilgezdiCHP İstanbul Milletvekili ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin anneannesi Hatun Eryiğit için Esapaşa Taziye Evi’nde yemek verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin önceki gün vefat eden memleketi Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde toprağa verilen 90 yaşındaki anneannesi Hatun Eryiğit için taziye yemeği verildi.

Esatpaşa Mahallesi Taziye Evi’nde verilen yemeğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mustafa Kul ve CHP İstanbul İl yöneticileri ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İlçe yönetim kurulu üyeleri,  CHP Ataşehir Belediye meclis üyeleri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan yardımcıları Abdullah Der, Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, CHP Ataşehir Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, merhume Hatun Eryiğit’in çocukları, torunları ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlgezdi çifti ve Eryiğit ailesinin taziyeleri kabul ettiği törende, Hatun Eryiğit için Kur’an okunmasından sonra misafirlere yemek ikram edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ