logo

CHP’Lİ İLGEZDİ, ‘ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ’

CHP’Lİ İLGEZDİ, ‘ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ’

gamze_ak_ilCHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Sosyal medyada paylaştığı mesajında, nereden gelirse gelsin alçaklık olarak nitelediği, teröre asla boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi sosyal medyada, 42 can kaybının yaşandığı, 239 kişinin de yaralandığı Atatürk Havalimanı’ndaki canlı bomba saldırısı ile ilgili “baş sağlığı” dileğinin de yer aldığı mesaj paylaştı.

İLGEZDİ’NİN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞI MESAJLARI

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi’nin “İnsanlık suçu” olarak nitelediği, 42 can alan havaalanındaki vahşi terör saldırısı sonrası sosyal medyada paylaştığı mesaj:

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!

Her gün bir acıya, başka bir katliama uyanıyoruz. Acılıyız ve yaralıyız. Ama; nereden ve kimden gelirse gelsin en büyük alçaklık olan terör karşısında asla boyun eğmeyeceğiz. Atatürk Havalimanı’nda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

“ÖLEN BİZİZ, HEPİMİZİZ”

Gamze Akkuş İlgezdi, “Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden her canımız için haykırışımız…” ifadelerini kullandığı bir başka mesajında, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek; “Çocuk yaşlı demeden, sivil ve masum vatandaşlarımıza yönelen bu saldırı  bir kez daha terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu göstermektedir. Bunu yapanlar sadece katil ve alçaktır. Hangi görüşten olursak olalım Türkiye’ye yapılan saldırıya karşı hepimiz bir ve beraberiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ