logo

CHP’li Kadınlar Barbaros ve Yenisahra Temsilciliği’nde Toplandı

CHP’li Kadınlar Barbaros ve Yenisahra Temsilciliği’nde Toplandı

CHPAtaşehir’de CHP’li Kadınlar; Cumhuriyet Halk Partisi Barbaros ve Yenisahra Temsilciliği’nde, tanışma ve kaynaşma amacı ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Cumhuriyet Halk Partisi Barbaros ve Yenisahra Temsilciliği’nde, bölgeden sorumlu yöneticiler Binnur Meriç ve Erol Coşkun’un ev sahibi olarak desteklediği organizasyon ile CHP Ataşehir Kadın Kollarının da katkısıyla yapılan toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkayak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir Kadın Kolları Bşkanı Gülşen Yurtseven, İlçe yöneticileri, CHP Barbaros ve Yenisahra Mahalleri Temsilciliği Kadın komisyonu sorumluları, Mahalle Meclisi gönüllü üyeleri ile birlikte çok sayıda mahalle sakini partili kadın katıldı.

CHP Mahalle Meclisi yapılanmasının ilk olarak Ataşehir’de tamamlandığına dikkat çeken bölge sorumlusu parti yöneticisi Binnur Meriç; “Yaklaşan seçimlerde birlikte çalışacağımız kadınlarımızı tanımak için toplandık. Seçim çalışmalarında kadınlara çok iş düşüyor. Erkekler siyasete takım tutar gibi yaklaşır. Biz siyasete kadın gibi yaklaşalım.”dedi.

FOTO GALERİSİ

Her renkten kadının aralarında oluğunu görmekten kıvanç duyduğunu ifade eden CHP Artaşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, türbanlısına, türbansızına kapılarının açık olduğunu belirtip kadınların seçim çalışmalarında haklarına sahip çıkmalarını söyledi.

Hak verilmez alınır diyen Altınkaynak; herkesin özgürce yaşayacağı bir ortam yaratmaya çalıştıklarını belirtip, Kılıçdaroğlu ile birlikte yeni bir olgu yaratmak zorunda olduklarını söyledi.

“Bizle CHP olarak halka inmeliyiz” diye kadınlara seslenen CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak konuşmasına şöyle devam etti; “Özellikle yoksul ailelere ulaşmalıyız. Tespit ettiğimiz 250 yoksul aileye ulaştık. Bu güne kadar 200 bin kişi ile kucaklaştık. Hastanede ziyaret ettiğimiz 80 yaşındaki bir hanımefendi,’Çok mutluyum, sizi çalışırken gördüm.’ dedi bizlere.”

“Bu büroları gün içinde mutlaka boş görmek istiyoruz.  Mahalle Temsilcilikleri program yaptığımız yer olmalı. Sahada seçmenlere dokunan sıcak el siz olacaksınız. Ataşehir’de belediyeyi daha da güçlenerek alırsanız projelerimizi gerçekleştirmemiz daha kolay olacak. 2023’ü Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında kutlamalıyız. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için bu günden çalışmalara başlamamız lazım.”

Yeni kurulan bir belediye olmalarına rağmen önemli projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der; “Konuşmacıların sözlerine katıyorum. Geldiğimizde bir sandalyemiz bile yokken bu gün İstanbul’da hiçbir belediyede olmayan binamız oldu. Yakında taşınıyoruz.”diye konuştu.

Daha sonraki konuşmacılardan, söz alan bir genç kız; etrafında Atatürk’e hakaret edenlerin, kişiliğini kötüleyenlerin ve kötü bir insan olarak tanıtmak isteyenlerin olduğunu iddia ettiği konuşmasını yaparken ağlayınca, salondaki katılımcılara da duygusal anlar yaşattı. İlçe Başkanı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve diğer katılımcılar tarafından teskin edilmeye çalışılan genç kız güçlükle sakinleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ