logo

CHP’Lİ VEKİL ‘EN BÜYÜK SORUMLUSU SİZSİNİZ!’

CHP’Lİ VEKİL ‘EN BÜYÜK SORUMLUSU SİZSİNİZ!’

CHP Ataşehir İlçe Örgütü bayramlaşama törenine katılan Onursal Adıgüzel, en korunaklı yerde bombalar patlıyorsa hesabının hükümetten sorulması gerektiğini ifade etti.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Bayramlaşma törenine katılan İstanbul Milletvekili Onursal Adgüzel, bayramların; barışmanın, dayanışmanın yaşandığı günler olduğunu vurgulayarak, zor günlerde bayramların barışmaya, birlikteliğe ve dayanışmaya vesile olmasının gereğine dikkat çektiği bayram mesajında; “Ortak aklın egemen kılınmasına uzlaşıya ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili onursal Adıgüzel, sosyal medyadaki paylaşımı üzerinden kendisine yapılan saldırılarla ilgili, AKP yandaşlarının havalimanındaki patlamada hiç sorumlulukları yokmuş gibi saldırıya geçtiklerini kaydederek; “En büyük sorumlusu sizsiniz…  Eğer bu ülkenin en korunaklı yerinde bombalar patlıyorsa bunun hesabının sorulacağı yer hükümettir” dediklerini ifade etti.

BAYRAMLAR BARIŞMANIN, DAYANIŞMANIN YAŞANDIĞI GÜNLER

Katıldığı CHP Ataşehir İlçe Örgütü Bayramlaşma töreninde, kültürümüz ve geleneklerimizde bayramların; barışmanın, dayanışmanın yaşandığı günler olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde bayramların d barışmaya, birlikteliğe ve dayanışmaya vesile olmasının gerektiğine inanıyoruz. Her gün şehit haberleri geliyor. Her gün siviller ölüyor, bombalar patlıyor. Bu ortamda ortak aklın egemen kılınmasına uzlaşıya ihtiyaç var” diye konuştu.

ORTAK AKLIN EGEMEN KILINMASINA UZLAŞIYA İHTİYAÇ VAR

Kültürümüz ve geleneklerimizde bayramların barışmanın, dayanışmanın yaşandığı günler olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde bayramların dayanışmaya, birlikteliğe ve dayanışmasına vesile olmasını gerektiğine inanıyoruz. Her gün şehit haberleri geliyor. Her gün siviller ölüyor, bombalar patlıyor. Bu ortamda ortak aklın egemen kılınmasına uzlaşıya ihtiyaç var. Ülkemiz, kültürümüz ve geleneklerimizde bayramlar; barışmanın,  dayanışmanın yaşandığı, küskünlerin barıştığı ve herkesin birbirine daha iyimser, daha olumlu baktığı dönemlerdir” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK SORUMLUSU SİZSİNİZ”

Son günlerde kendisine yapılan saldırılarla ilgili açıklama yapan CHP PM Üyesi ve İstabul Milletvekili Onursal Adıgüzel, sosyal medyadaki paylaşımı üzerinden yapılan saldırılarla ilgili; “Atatürk Havalimanı’ndan patlayan bombadan sonra AKP’nin Ak Trolleri saldırıya geçti. Sanki hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi. Ülkemizi yöneten hükümet kendileri değilmiş gibi Genel Başkanımızı ve muhalefeti suçlamaya kalktılar. Bu noktada biz de tabiî ki her zaman olduğu gibi, tavrımızı koruduk. Dedik ki; bu işin en büyük sorumlusu sizsiniz…  Eğer bu ülkenin en korunaklı yerinde bombalar patlıyorsa bunun hesabının sorulacağı yer hükümettir” dedi.

HESAP SOKAKTAN GEÇEN AHMET AMCADAN SORULMAYACAK!

“Bu hesap sokaktan geçen Ahmet amcadan sorulmayacak. Tabii ki Hükümetten sorulacak.” Tavrını net bir şekilde koyduklarını vurgulayan Onursal Adıgüzel; “Bu birilerini rahatsız etti. Özellikle havuz medyası yazarları; Mehmet Metiner’i, Şamil Tayyar’ı, Melih Altınok’u rahatsız etti” şeklinde konuştu.

RAHATSIZ OLAN KİTLE BİZİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adgüzel kendisine yönelik saldırılar ile ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Bu rahatsızlık hızlı bir şekilde AKP’nin gençlik kollarını da hareketlendirdi. Çünkü biz onları bir çok meselede defalarca sıkıştırmıştık. Onlar Hürriyet’in camlarını kırarken biz; “bu ülkede demokrasi istiyoruz” dedik. Bundan rahatsız olan kitle, hızlı bir şekilde paralı askerlerini ve Ak Trollerini harekete geçirerek; bizi itibarsızlaştırmaya çalıştı.

“HESAP SORMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Bu da karşılık bulmadı. En son Meclis kürsüsünden Şamil Tayyar sataşmaya çalıştı. Biz de ona gerekli cevabı verdik. Dedik ki; “Siz, günlerce paralelcilerin verdiği belgelerle kitaplar yazdınız. Şimdi de yanılmışız diyorsunuz. Bildiğiniz, yanıldığınıza yetmiyor sizin… Bu ülkede çocuklar, gençler ölüyorsa biz bunun hesabını hükümetten sorarız. Sormaya da devam edeceğiz… Milletvekilliğinden önce bu ülkenin bir vatandaşıyım ben. Ve sizden hesap sormaya devam edeceğim” dedik.

“BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ”

Bu birilerini rahatsız etti. Biz bu ülkede akan kan son bulana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Sadece kan değil; bu ülkede ciddi şekilde emek sömürüsü var. İnsanlar dışlanıyor, ötekileştiriliyor. Buna karşı mücadelemizi de her ortamda sürdürmeye devam edeceğiz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ