logo

‘Çiftlikten Sofranıza Gelen Lezzet’ İçin ‘By Kasap’ Açıldı

‘Çiftlikten Sofranıza Gelen Lezzet’ İçin ‘By Kasap’ Açıldı

Rüknedin Can ile Tahir Can ve ortakları Muhammet Ercik’in birlikte açtıkları “By Kasap”ın açılış gününde konuklara 170 kilo etten oluşan, döner, köfte ikram edildi.

Turizm sektöründe restoranların, otellerin et tedarikçisi Etaş Et, “Çiftlikten Sofranıza Gelen Lezzet” sloganıyla Ataşehir’de ‘By Kasap’ markasıyla döner, köfte restoranı açtı. Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde celep olan babaları Hacı Yasin Can’ın izinden giden iki kardeş Rüknedin Can ile Tahir Can ve ortakları Muhammet Ercik’in birlikte açtıkları “By Kasap”ın açılış gününde konuklara 170 kilo etten oluşan, döner, köfte ikram edildi.

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Ataşehir Kaymakamı, Belediye Meclis üyeleri, adliye temsilcileri ile işadamlarının katıldığı açılış töreninde konuşan Rüknedin Can “By Kasap’ı eşimizin, dostumuzun buluştuğu bir merkez olarak hizmete açtık. En uygun fiyatlarla kendi ürettiğimiz eti en iyi kalite ile misafirlerimize sunuyoruz” dedi.

PİYASANIN EN GÜÇLÜ FİRMALARINDAN

Can kardeşler, 2010 yılında Pendik Güçbeyli Köyü’nde kurdukları Etaş Et çiftliğinde özel olarak ürettikleri yılda 2 bin büyükbaş hayvan ile piyasanın güçlü firmalarından birini oluşturuyor.

By Kasap’ın menüsünde iskender, piyav üstü döner, porsiyon, durum, tombik, içli köfte, künefe, sütlüç bulunuyor. Kendi ürettikleri eti aracısız sattıkları için uygun fiyatlarla sunarak By Kasap’ı herkesin gelip ailece yemek yiyebilecekleri bir restoran olarak hizmete açıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ