logo

Cimnastik Erkek Milli Takımımız Avrupa İkincisi

Cimnastik Erkek Milli Takımımız Avrupa İkincisi

Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda en iyi derecesini alan Takım Finali’nde gümüş madalyanın sahibi olan Erkek Milli Takımımız, şampiyonada Avrupa İkincisi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda Erkek Cimnastik Milli Takımımız, Takım Finali’nde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası seviyesinde takım olarak kazanılan gümüş madalya ile en iyi derecesini kazanan Ayrıca Türkiye’nin ilk takım madalyasına sahip oldu ve Avrupa İkinciliğini kazandı.

Ümit Şamiloğlu, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Abdelrahman Elgamal’ın yer aldığı takımımız kazandığı gümüş madalyayla Türkiye’ye; Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası seviyesinde takım olarak en iyi derecesini kazandırdı. Ayrıca kazanılan gümüş madalya, Türkiye’nin ilk takım madalyası oldu.

Erkek Cimnastik Milli Takımımız, Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda 244.393 puan ile gümüş madalyaya uzanırken, Ukrayna, 248.963 puanla altın madalyanın, Macaristan da 240.393 puanla bronz madalyanın sahibi oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ