logo

ÇINARIN GÖLGESİNDE DÖNEM SON BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

ÇINARIN GÖLGESİNDE DÖNEM SON BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  “Çınarın Gölgesinde” projenin dönem sonu etkinliğinde Çınarlarla Fidanların müzik grubu konseri ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim- Öğretim yılının 2.Döneminde başlatılan “Çınarın Gölgesinde” projenin dönem sonu etkinliğinde Çınarlarla Fidanlar oluşturdukları müzik grubu ile birlikte birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.

Habire Yahşi Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ve Şehit Akın Sertçelik İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ertuğrul Bilican, Ak Parti Eğitimden sorumlu ilçe yöneticisi Nevzat katırcı, Darülaceze Çınarları, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 2’inci döneminde başlatılan “Çınarların Gölgesinde” projesi kapsamında yürütülen 12 farklı proje ile eğitim öğretime yeni bir soluk getirdiklerini söyleyerek;           “ Müdürlük olarak sadece şikâyet edenlerden olmak yerine sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek adına hazırladığımız “Çınarın Gölgesinde” projesiyle, sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere aktarmayı hedefledik” dedi.

Projelerini iki temel üzerine kurduklarını söyleyen Bilican; “Bunlardan birincisi okuma, ikincisi ‘Değerler Eğitimi’. Okumayan bir toplum gelişemez, değersiz bir toplum ise sahip olduğu bilgiyi insanlığın zararına kullanmaktan çekinmez.  Proje kapsamında yapılan çalışma ve etkinliklerle Çınar misali köklü, güçlü ve sağlam medeniyetimizin gölgesinde ilim ve hikmeti, insani ve ahlaki değerleri yeni nesillerimize aktarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Proje Koordinatörü Gülcan İzci tarafından yapılan Çınarların Gölgesinde Proje sunumundan sonra Çalıkuşu Drama, Hepsi Birinci Korosu, Çınarlarla Fidanlar Korosu gösterileri alkışlar arasında ilgi ile izlendi.

Televizyon ödülleri ve plaket takdim edilmesinin ardından Habire Yahşi Öğrencilerinin Fuaye alanında proje ile ilgili hazırladıkları serginin gezilmesi ile program sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ