logo

COBDER’den Ataşehir’de Futbol Turnuvası

COBDER’den Ataşehir’de Futbol Turnuvası

cobder COBDER’in düzenlediği futbol turnuvasının final ve ödül töreni, 28 Nisan’da Ataşehir Belediyesi’nin destekleri ile Başıbüyük Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek.

Çorum Kargı Çobanlar Köyü Kaldındırma ve Yardımlaşma Derneği (COBDER)’nin ilkini düzenlediği Futbol Turnuvası’nın final ve ödül töreni, 28 Nisan’da Ataşehir Belediyesi’nin destekleri ile Başıbüyük Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek.

Her haneden 579 üyeye sahip Çobanlar Köyü nüfusunun büyük çoğunluğunu Ataşehir’de yaşadığını söyleyen dernek Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu, “Biz yöremizin en büyük nüfusuna sahip köyü olarak Ataşehir’de de önemli bir nüfusa sahibiz. Tahminlerimize göre Ataşehir’de köyümüz nüfusuna kayıtlı 2.500’ün üzerinde kişiyiz. Bu nüfus yoğunluğumuz ile hem köyümüzün sorunlarını hem de İstanbul’da yaşayan köylülerimizin yardımlaşma ve dayanışması için 1996 yılında kurulan derneğimiz COBDER olarak bu sene gençlerimizin kaynaşması amacı ile bir futbol turnuvası düzenledik. Bu yıl ilk olmasına rağmen sadece köyümüz gençlerinden oluşan 8 takım turnuvamıza katıldı. Alemberi Spor, Bostancı Spor, Clup CK, Çatmaoluk Spor, Çobanlar SK, Garandulu Gençlerbirliği, Kuzubaşoğlu Gençlik, Selimoğlu Spor gibi sülale ya da köyün farklı mahalle adları ile oluşan takımlarımızın 30 Aralık 2012’de startını verdiği turnuvamızın 28 Nisan’da Başıbüyük Spor Tesisleri’nde final karşılaşması ve ödül töreni yapılacak” dedi.

En az 1.000 kişinin katılacağı tahmin edilen final ve ödül törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte Çorum ve İstanbul 1. Bölge milletvekillerinin katılımının beklendiğini söyleyen Aydoğanoğlu Ataşehir Belediyesi’nin destekleri ile yapılacak ve bir şenlik havasında geçecek olan bu törene Çorumlu ve Ataşehirli tüm hemşerilerini davet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ