logo

ÇOCUK TİYATROLARI GÜNLERİ YENİ OYUNLARIYLA BAŞLADI

ÇOCUK TİYATROLARI GÜNLERİ YENİ OYUNLARIYLA BAŞLADI

Atasehir_tiyatroAtaşehir Belediyesi tarafından 4-9 yaş çocuklarına yönelik düzenlenen Çocuk Tiyatrosu Günleri yeni oyunlarla yeniden tiyatro sever çocuklarla buluştu.

Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında; 20 Şubat Cumartesi günü Tiyatro Alkış tarafından “Sevimli Dinazor”, 21 Şubat Pazar günü de yine Tiyatro Alkış tarafından “Bir Kümes Müzikali” isimli oyunlar sahnelendi.

Oktay Şenol’un yazıp yönettiği, 4-9 yaş çocuklarına hitap eden “Sevimli Dinazor” adlı oyunda, hikaye Cem isimli çocuğun sokakta henüz yumurtasından çıkan bir dinazoru bulmasıyla başlıyor. Oyun bu Sevimli Dinazor’un Cem’le arkadaş olması ve Dinozor üzerinde deneyler yaparak çok para kazanmak isteyen Profesör ve yardımcısından kaçmak için Cem’in evine gelmeleriyle devam ediyor.

Arkadaşlığın ve aile ilişkilerinin öneminin anlatıldığı oyun çocuklar tarafından keyifle izlendi.

Ücretsiz olan tiyatro oyunlarının biletleri; Perşembe, Cuma ve etkinlik günlerinde Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Bilet Noktası’ndan temin edilebilinir.

Çocuk Tiyatroları Günleri kapsamında tüm oyunlar günde iki seans yapılacak ve Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda seanslar 11.00 ve 12:30’da başlayacak.

Çocuk Tiyatroları Günleri 27 Şubat Cumartesi günü Sarıyer Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Aslan Kral Sirkte isimli oyun ile devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ