logo

ÇORDEF, Orman Yangını İle Sel ve Taşkın Mağdurlarının Yanında

ÇORDEF, Orman Yangını İle Sel ve Taşkın Mağdurlarının Yanında

ÇORDEF (Çorum Dernekler Federasyonu), düzenledikleri kampanyayla tedarik ettikleri malzemelerle orman yangını ile sel ve taşkın mağduru afetzedelere destek oldular.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Son zamanlarda ülkemiz de yaşanan Çorum Kargı köylerinde çıkan yangınlarda Elazığ, Malatya depremlerinde Antalya, Muğla orman yangınlarında yardım kampanyası başlatıp, bölgeye giderek gerek yetkililerle koordineli afet ekipleriyle sahada yardıma koşan, gerekse birebir ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ihtiyaçlarını karşılayan, ihtiyaç malzemelerini dağıtan Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) son olarak Kastamonu Bozkurt ve Sinop Türkeli sel felaketi bölgesine çok geniş kapsamlı bir kampanya başlattı.

Ataşehir Kent Konseyi ve Ataşehir Ordulular Derneği’nin de katkı sunup, destek verdiği ÇORDEF (Çorum Dernekler Federasyonu) kampanyasında sağlanan destek malzemeleri afet bölgelerine ulaştırıldı.

ÇORDEF (Çorum Dernekler Federasyonu) tarafından düzenlenen kampanyayla ilgili konuşan ÇORDEF Başkanı İsmail Gölten, şu açıklamayı yaptı:

“Biz, ÇORDEF ailesi olarak Çorum ve köylerindeki orman yangınlarında, Malatya ve Elazığ deprem bölgesinde, Antalya, Muğla ve Manavgat yangın bölgesinde, sahada ekiplere fiziki destek verdik. Hem de ihtiyaç sahiplerine bire bir ihtiyaçlarını ulaştırmaya çalıştık.”

“Yaşanan son sel ve taşkın felaketinde Kastamonu Bozkurt ve Sinop Türkeli sel afeti bölgesine de ulaşarak, daha önceden tespit ettiğimiz gıda ve ihtiyaç malzemelerini sel mağdurlarına ilettik. Tüm hemşehrilerimize çok geçmiş olsun.”

Kampanyaya destek veren Ataşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ÇORDEF ailesinden Mehmet Aydoğanoğlu, “ÇORDEF ailesi yardım kampanyası ile farkındalık yaratmıştır. Tüm ÇORDEF ailesini Çorumlu hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Yardımseveri kutluyorum” dedi.

ÇORDEF (Çorum Dernekler Federasyonu)Başkanı İsmail Gölten, yönetiminden Dursun Ünlü, Erol Yavaş ve Ali Cömert kampanya ile tedarik ettikleri malzemeleri koordinasyon merkezlerine ulaştırdılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ