logo

Çörekçiler Derneği Kadın Kolları Can Dostlara Sahip Çıktı

Çörekçiler Derneği Kadın Kolları Can Dostlara Sahip Çıktı

Merkezi İstanbul’da bulunan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları tarafından tedarik edilen kedi mamaları köye gönderildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta tarafında teslim alınarak, kış mevsimi nedeniyle köyden gidenlerin sahipsiz kalan can dostları kedilerin beslenmeleri için köyün çeşitli noktalarına mama bırakıldı.

Çörekçiler Köyü Derneği Kadın Kolları üyelerine duyarlılıkları için teşekkür eden Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta, sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceklerini kaydederek; “İstanbul’dan kadın kollarımızın düzenlediği kampanyayla ve kendilerine yardım ettikleri ile toplanan sokak hayvanları için kedi mamalarını Ilgaz Çörekçiler köyünde dağıtık. Devamı da gelecek…” Dedi.

Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları tarafından kampanya ile ilgili yapılan açıklamada; “Mamalarımız kedilerimize ulaşmıştır. Emeği geçen herkese Çörekçiler köyü hanımlarına, bu projeye vesile olan Kadınlar Kolu Başkanımız Nazmiye Teknegöz’e, mamaları köyümüze ulaştıran Cemil avcı ve Muhtarımız Hasan Usta’ya, Çörekçiler Köyü Derneği Kadın Kolları olarak teşekkür ediyor ve emsal olmasını diliyoruz  #Çörekçilerköyükadınkolları” ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ