logo

Çörekçiler Köyü Gençleri İstanbul Boğazı’nda eğlendiler

Çörekçiler Köyü Gençleri İstanbul Boğazı’nda eğlendiler

İstanbul’da boğaz gezisi düzenleyen Çörekçiler Köyü Derneği Gençlik Kolları, bir araya getirdiği gençlerini tanıştırıp, kaynaştırırken, birlikte güzel bir akşam yaşattılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kolları, İstanbul’daki köy gençlerini bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak amacıyla boğaz gezisi düzenledi.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kolları, köy gençlerini bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak ve dayanışmalarını artırmak amacıyla Dernek Yönetimi’nin de desteği ile İstanbul Boğazı’nda tekne turu düzenledi.

Çörekçiler Köy gençlerinin katılımı ile Eminönü ve Üsküdar iskelelerinden hareket eden gezi teknesi ile gerçekleştirilen yemekli boğaz turunda hem İstanbul ve İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini gözlemlediler. Hem de birlikteliğin ve kaynaşmanın sağlandığı birkaç saatlik zaman dilimini eğlenerek geçirdiler.

16 Eylül Pazar Günü Saat 18.00’de Eminönü iskelesinden ve sonrasında uğradığı Üsküdar İskelesin hareket eden gezi teknesi ile Saat 19.00’da başlayan Boğaz Gezisi ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kollar, Boğaz Gezisi davetine katılanlara teşekkür ederek, gençler ve her yaştan köylülerle birlikte güzel bir akşam geçirdiklerini, katılan katılmayan bütün köylülerine teşekkür ettiklerini, bu tür organizasyonlarla amaçlarını Çörekçilerlilerin birlik ve beraberliklerini artırmak olduğunu, bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini söylediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ