logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili Başkanlarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili Başkanlarla Buluştu

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 19 yılda hayata geçirdiğimiz reformlarla mahallî idarelerin gücünü ve hizmet kabiliyetini daha da artırdık” dedi.

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 yılda hayata geçirdikleri reformlarla mahallî idarelerin gücünü ve hizmet kabiliyetini daha da artırdıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bize 19 yıl önce iktidar kapısını açan, 19 yıl boyunca iktidarda tutan da yerel yönetimlerdeki üstün gayretlerimiz, hizmetlerimiz, başarılarımızdır.” Dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde AK Partili belediye başkanlarıyla toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kademede istişareye, ortak akla, diyaloğa önem veren bir kadro olarak bundan sonra daha sık bir araya gelme isteğini dile getirdi.

AK Parti’nin mahallî idareler karnesiyle milletin gözünde ibra olmuş, milletin teveccühünü kazanmış bir parti olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerine 19 yıl önce iktidar kapısını açan ve 19 yıl boyunca iktidarda tutanın da yerel yönetimlerdeki üstün gayretleri, hizmetleri ve başarıları olduğunu söyledi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ