logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Anketlere Güvenim Kalmadı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Anketlere Güvenim Kalmadı’

“Cumhurbaşkanı ile Özel” programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’daki yerel seçim yarışını değerlendirmesinde; anketlere güveninin kalmadığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’daki yerel seçim yarışı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “benim artık yani bu anketler, vesaire, filan, falan bunlara pek güvenim kalmadı.” Dedi.

BENİM ARTIK ANKETLERE GÜVENİM KALMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’daki yerel seçim yarışını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, “Çok açık net bir şey söyleyeyim, yani benim artık yani bu anketler, vesaire, filan, falan bunlara pek güvenim kalmadı. Çünkü geçtiğimiz seçimlerde gördük, yaşadık. Doğru dürüst bir tanesi belki yakın tutturuyor, yani yüzde 100 tutturma diye bir şey yok, ama çoğu açık ara kaybettiler bu işi tutturamadılar” değerlendirmesinde bulundu.

ANKARA ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ BELEDİYECİLİKTEKİ TECRÜBELİ

AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki’nin belediyecilikteki tecrübesini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde de terör örgütünün “çukur” eylemlerinde tahrip ettiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki şehirleri yaşanır kılan icraatları olduğunu dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ