logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir’de Açılış Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir’de Açılış Yaptı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu ve Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de yapımı tamamlanan Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu  ve Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından törenle hizmete açıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu ve Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılıştaki konuşmasında, “Ataşehir Hizmet Binası’nın ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bünyesinde vergi denetim kurulu başkanlığı, mali suçları araştırma kurulu gibi birimlerin yer aldığı bu eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.” Dedi.

Koronavirüs salgını sonrası İstanbul’un cazibesi artacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin salgından olumlu yönde ayrışacağını vurguladığı açıklamasında; “Vergi mekanizmalarının etkin ve hızlı işletilmesi, öngörülebilirliğin temel şartıdır. Büyüme rakamları başta olmak üzere pek çok konuda ülkemizle ilgili tahminlerin hep fiili gerçekleşmelerin geride kalması, potansiyelimizin zenginliği sayesindedir. Salgının dünya ekonomisinde küçülmeye yol açtığı dönemde Türkiye’nin olumlu yönde ayrışacağına inanıyoruz.”  İfadelerine yer verdi.

Pandimi sürecinde “Sosyal Koruma Kalkanı” olarak adlandırılan destek programlarıyla doğrudan milletimizin cebine aktarılan kaynak tutarının 24 milyar lirayı geçtiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılıştaki konuşmasında “Türkiye’nin salgın sürecinden sağlıktan üretime kadar her alanda böylesine güçlü bir şekilde çıkması hemen birilerini rahatsız etti.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ