logo

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL’DA TOPLU AÇILIŞLAR YAPTI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL’DA TOPLU AÇILIŞLAR YAPTI

İstanbul Esenler, Gaziosmanpaşa ve Sancaktepe’de toplu açılışlar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, güçlü Türkiye’nin önündeki engelin kalkacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Referandum çalışmalarını yürüten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, İstanbul’da Esenler, Gaziosmanpaşa ve Sancaktepe’de 3 ayrı törene katılarak toplu açılışlar yaptı.

İstanbul 3 yerde toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’deki toplu açılış törenindeki konuşmasında, “Sancaktepe’li kardeşlerimin Türkiye’nin yönetim sisteminin değişeceği 16 Nisan’ı dört gözle beklediğine inanıyorum. Daha müreffeh, daha güçlü bir Türkiye’nin önündeki son engeli de kaldırmak için Sancaktepe’lilerin sabırsızlandığını biliyorum. İnşallah 22 gün sonra hep birlikte yeni Türkiye’nin kapılarını açmaya hazır mıyız? Coşkuyla, gururla, şöyle tarihe geçecek bir oy oranıyla inşallah sandıkları patlatmaya var mıyız?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sancaktepe’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan, “Terör örgütü PKK’nın Kandil’deki elebaşlarının ve Pensilvanya’dan FETÖ’nün her gün bir video ve mesaj yayınladıklarına, ‘Evet çıkarsa biz biteriz’ dediklerine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Peygamberin ‘Kişi sevdikleriyle beraberdir’ hadisi ile ‘söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu’ sözlerini aktardı ve sözlerine “Daha ne anlatayım ben, bunlar yetmez mi? sorusunu ekledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ