logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Otoyol ve Köprü Ücretleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Otoyol ve Köprü Ücretleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Kurban Bayramı tatili ve tedbirlerinin değerlendirildiği Kabine Toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyol ve köprü ücretleri ile ilgili açıklama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ve tedbirlerinin değerlendirildiği Kabine Toplantısının ardından açıklama yaptı.

Otoyol ve köprüler Kurban Bayramı’nda ücretli mi? Bayramda hangi köprü ücretsiz? Bayramda hangi otoyol ücretsiz? Bayramda hangi köprü ücretli? merak edilen bu soruların yanıtını Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslenen Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde hem gündemdeki konuları hem de bayram hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla yaptıkları toplantıyı tamamladıklarını belirtti.

KGM İŞLETMESİNDEKİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCERTSİZ

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprülerde bayram tatili süresinde uygulanacak ücret uygulaması ile ilgili, “Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.” Açıklamasını yaptı.

ANKARA-NİĞDE OTOYOLU İNDİRİMLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında, “Ankara-Niğde Otoyolu’nda sürücülerimiz artık otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlarıyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklamasında, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor. Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ