logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yüz Yüze Eğitim 6 Eylül’de Başlayacak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yüz Yüze Eğitim 6 Eylül’de Başlayacak’

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başlayacak, aşı olmayan öğretmenlerden haftada 2 kez PCR testi istenecek.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen ve 5 saat 20 dakika süren kabine toplantısı sona açıklama yapan Erdoğan, yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başlayacağını kaydetti.

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başlayacağını kaydederek, “Okullarda 6 Eylül’de yüz yüze eğitime başlanması ile birlikte, henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada iki kere test yaptırmasını isteyeceğiz. Aşı olmayan öğretmenlerimizden haftada 2 kez PCR testi isteyeceğiz ” dedi.

Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarının devreye alınacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  açıklamasında,  “Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ